|
Příspěvky uživatele - 16.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025 Zlatý motorový rosič... |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 7.1.2025 Jolinu ani jinou novou odrůdu neplánuji zkoušet. Letos naroubuji ještě Moni na Hagantu, ale nevidím žádnou, která by překonávala staré odrůdy, které pěstuji. |  |
|  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 7.1.2025 Hanitu jsem zkoušel 2x, vždy na miru. Letorosty slabé, pár plodů, chuť ale dobra.
Tuleu Gras zatím plodí jen na přiroubované větvi, samostatný malý stromek ještě ne, snad letos.
Osobně se vždy nejvíc těším na vynikající Annu Späth.
Hugovotr |  | Aké odrody sliviek do záhrady?, 5.1.2025 Nezlobte se, ale to bych mohl taky napsat, že můj sad 250mnm je vzdálený 5km od Chřibů, jejichž nejvyšší vrchol má kolem 600mnm. Je to pravda, ale vzhledem k pěstování v mém sadě zcela irelevantní.
Nejkvalitnější švestky mám Anna Späth, Čačanská... celý příspěvek > |  | Zbytky čokolády v sudech, 3.9.2022 No tak to jsi neudělal dobře, já jsem koupil menší od liskooriskove pasty a kvasilo to později. A v té Nutele bude tuk a i další bordel. To ty švestky nebudou se mít dobře. Bude to totiž v teple... |  |
 |
|
|
|