|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 22:17  Onemocnění se dál neprojevuje, což je divné s ohledem na počasí, které nahrává houbovým chorobám. Když bych se měl vrátir ke Spenceru, tak bych mohl i k Policcinu, Valdu, Datlu atd.. Co se týče Jahoda a Gardenberry s podobnými plody, tak Jahodo není... celý příspěvek > |  | Topfive, 21:19  Korzár, Korzár, Korzár, ten je největším rozšiřovatelem slivky TOPFIVE. Tak jak to u tebe letos vypadá s ocelově modrými plody Topfive, Milane? |  |
|  | Procházkova, 19:56  Padají už i první plody "Procházkovy". Pan PP má také stromek, tak, pane PP, jak to u vás vypadá? Slívovité plody jsou chutné, aromatické. |  | Franzi, 19:50  Před chvílí jsem se dobelhal ke stromku a ochutnal vyzrálejší plod a jeho chuť byla velmi dobrá, poměrně výrazná (oba rodiče tomu dali dobrý předpoklad) a hlavně nebude ke konci zralosti dužnina rozbředlá jako u Čačanské rané. |  | Znáte švestko meruňky?, 17:42  Pan PP řekl zcela jasně: "Bluma jako bluma". nebo-li ať koupíš co koupíš, vždycky je to bluma. Vážil jsem ty velké plody a mají opravdu kolem 100 gramů. Příjemně voní i chutnají, no neda-li by jste si? |  | Špendlík žlutý, 17:18  Velmi mě mrzí, že mi díky šarce Špendlík žlutý schazuje předčasně plody. Jeden se mi podařilo konečně ochutnat v té svoji vyhlášené lahodnosti a je to velká škoda, že jich není víc. |  | Crvena Ranka, 17:03  Dužnina Crvene Ranky je sice zcela neodlučitelná od pecky a musí se po vložení do úst opatrně okousávat od pecky, což je škoda, protože chuť je opravdu specificky lahodná. Věřím, že z této palírenské odrůdy musí slivovice vonět jedna báseň. Nečekal... celý příspěvek > |  | Znáte švestko meruňky?, 13:23  PP má pravdu (viz, výše), nicméně koukal jsem předevčírem k večeru k sousedovi a uviděl jsem nějaké barevné plody, myslel jsem si, že to jsou jeho jabka, ale pak jsem si vzpomněl, že tam mám i zapomenutou švestkomeruňku "no name". Z fotek to není... celý příspěvek > |  | Polinka, 12:56  Nevím, co čekat od Polinky. Vedle prorazila z "houští" Lipnická a plod mi chutnal víc, i když byl mnohem menší. Plody Polinky jsou podobné lepoticím a zrají v podobný čas. Těch pár plodů Polinky už uzrálo, kdežto lepotice ještě ne, ale je jich... celý příspěvek > |  | Hanka, 12:38  Vybarvuje už i Hanka. |  |
|  | Ersingerská, 11:33  Ersingenskou mám naroubovanou na Čačanské rané. Podobná velikost plodů (velké), prakticky stejná doba zrání. |  | Carpatin, 11:19  V konkurenci vícero současně dozrávajících odrůd nic překvapivého. Možná příliš mnoho plodů na roubu. |  | Franzi, 11:07  První čtyři plody na stromku. Mohla by to být lepší Čačanská raná, s kterou už moc spokojený nejsem. Na rozdíl od Katinky, kde padají na zem ještě pevné a použitelné plody, u Č. rané padají jen "blátivé bačkory". |  | Počasí 2025, 31.7.2025 Velice příjemné počasí. Už pěknou řádku let nepamatuju, aby takto příjemně bylo v létě tolik dní. Sucho se zmírnilo ale jen nepatrně. Chápu, že ve vyšších polohách je chladněji a ne každému to vyhovuje. Co dělají spalující vedra ve Středomoří, to je... celý příspěvek > |  | Černošická švestka, 29.7.2025  Černošická u mě nic moc, pane Waltře. Zůstává kyselejší a jde špatně od pecky. Zřejmě příliš mnoho plodů na roubu. Když už něco okousávat od pecky, tak je zajímavá ta Crvená ranka. |  |
 |
|
|
|