Příspěvky uživatele - 12.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 30.12.2024
Díky, najemno je chuťově nejlepší. Jinak zelí jsem kvůli mrazům musel ze skleníku přemístit do chladničky.
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
No ale stromky s úrodou švestek má pan Korzár pěkné. A opět musím konstatovat, že jeho počínání chápu. To je prostě vášeň. Já jsem vcelku nikdy moc po nových odrůdách nebažil, ale od doby, co můj syn začal se sháněním nových odrůd, došlo i u mě ke... celý příspěvek >
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
naprosto chápu, že není jednoduché něco sehnat. Top odrůdy, licencované odrůdy, nebude producent, který zakoupil licenci, aby mohl zapěstovat hektary sadů, prodávat po kusech do zahrádek.
Špičaté zelí, 30.12.2024 Obsahuje fotku
Občas dám olivový olej, ale salát má pak hned trochu jinačí chuť, dávám ho na ledový salát. Na míchaný salát ze zelí, papriky, rajčat a teď ještě i mrkve dávám olej slunečnicový. Dnes další mísa k večeři. Walter
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika