|
Elizabet - (šlechtitel p.Buzrla), 8.1.2025  Elizabet dnešná degustácia silnejšie kyelinky dužina pevná šťavnatá chuťovo viac výrazne než Briliant výborná odroda. |
 |
Briliant, 8.1.2025  Dnes degustácia Briliant už má slabšie kyselinky dužina stále pevná šťavnatá sladkosť minimálna celkovo výborné jablko. |
 |
|
 |
Výstava Martin 🍎, 5.1.2025  Včera sa konala výstava a degustácia v Martine kámoš poslal fotky vyhodnotenie bude vravel za týždeň, na papieri čo on degustoval pri zvedšení je vidieť bodky v pravo tie odrody ho najviac zaujali. Fräulein, Envy, Gradisca, Laetitia,... celý příspěvek > |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 4.1.2025  Peter má pravdu bývam 2km od hôr Malé Karpaty 600 m.n.m.najvyši vrch.Preto sa musím prispôsobiť mojim podmienkám a nedávať na rady iných záhradkárov každý má iné pestovateľské podmienky.Tak je to aj z odrodami jeden ju chváli druhý nadáva preto už... celý příspěvek > |
 |
Nové hrušky zatiaľ bez názvu 🍐, 3.1.2025  Na facebooku idú stále videá a príspevky buď nových odrôd alebo dotyčný záhradkár nepovie názov odrody, niekde je názov.Tak niečo sem vložím.Tam sú celý deň zaujímavé príspevky a videá. |
 |
Náhodný semenáč 🍎, 3.1.2025  Maďarský záhradkár poslal kámošovi zo Slovenska správu a foto cez mesenger. V záhrade im vyrástol jabloňový semenáč chceli ho postupom času preštepiť, ale zabudli naňho, keď už bol veľký nechali ho tak povedali si uvidíme čo sneho bude.Po 7-8 rokoch... celý příspěvek > |
 |
Bigbucks gala - Kinggala🍎, 3.1.2025  Zahraničné spoločnosti šlach.stanice dávajú takú rekapituláciu svojích odrôd spomienka na rok 2024 či už sú to jablká, marhule a iné druhy ovocia. |
 |
Admirál 🍎, 3.1.2025  Každý záhradkár má iné podmienky, ale skúšať treba. |
 |
Voskovanie jabĺk 🍎, 3.1.2025  Práve som pozeral na Nemeckej stránke video ako voskujú jablká.Aký názor máte na voskovanie jabĺk. |
 |
Envy, 3.1.2025  Envy chuťovo vynikajúca odroda sladká minimum kyseliniek šťavnatá z dvoch bedničiek toho už veľa nezostalo.Na testovanie tam mám ďalšie odrody. Ale včera a dnes bolo nádherné počasie konečne po tej hnusnej hmle. |
 |
|
 |
Admirál 🍎, 3.1.2025  Admirál, aké máte vy skúsenosti s touto odrodov, u mňa veľmi trpel horkov pehovitosťov po 5 rokoch som vykopal Admirál. |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024  To je blbosť názor Petra ma nezaujíma, treba mať vlastnú skúsenosť a nie niečo naschvál pošpiniť.Záleži aj v akej nadmorskej výške pestujete určitú odrodu umňa sú tie odrody výborné inak by som ich už vykopal.Pestoval som veľa odrôd sliviek... celý příspěvek > |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024  U mňa sú výborné tieto odrody. |
 |
Rez a strihanie jabloní 🍎, 29.12.2024  Ale nevydržal to začal už aj doma strihať komentár a foto dal na facebook. |
 |
Rez a strihanie jabloní 🍎, 29.12.2024  Priateľ Peter Molda mi poslal pekné fotky, začal už strihať jablone u jeho brata, zajtra začne strihať u seba doma.Je nádherne slnečné počasie teplota +3C má toho veľa asi 300 stromkov. |
 |