 |
Příspěvky uživatele - 236.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej, 28.11.2024 Vlákno tu je, ale o oleji tam toho mnoho není.
Ideální je transformátorový, může být i hydraulický.
|  | Zkyslý kvas, 23.11.2024 Cukernatost kvasu (ovoce) má smysl měřit POUZE na začátku. Je-li cukru málo, pak případně dosladit. Pozdější měření nemá smysl. Když kvašení skončí, stačí zkusit, jestli zhasíná sirka nad kvasem. Pokud ne, nic nevymýšlet a pálit. |  |
|  | Jak vyrobit mandlovou "slivovici"?, 15.11.2024 Višňovice - pálenka z višní - se vyrábí stejně jako slivovice, destilací zkvašených plodů. Višňovka (griotka) je oslazený likér z višní naložených v lihu (destilátu, lihovině). Mandlovice je technologicky nesmysl (viz výše). Mandlový likér se dá... celý příspěvek > |  | Chiva 🍎, 31.10.2024 Jablko je Ghiva, Chivava je pes. |  | Výborná Pařížanka, 26.10.2024 Když zkvasí 1-2 sklenice, byly špatná víčka. Když všechny, tak jste nedodržela teplotu. Konference za to nemohla. |  | Prosím o identifikáciu 2 odrôd jablk, 26.10.2024 Charakter dužiny by jaderničce odpovídal, ale jaderničky nejsou zploštělé a nemají tak hluboký kalich. Na Slovensku se příliš nepěstovaly. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 24.10.2024 Nepočkáte, až listí ze stromů opadá? |  |
 |
|
|
|