Příspěvky uživatele - 74.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zničit trávu, 17.5.2025
Taky jste mohl tazateli poradit dříve, ne až po čtrnácti letech.😀
Fíky, 1.3.2025
Může být, ale zdá se mi to dost složité, asi proto, že tu skelnou vatu nemám a musel bych ǰí napřed sehnat. Může to být dobrý způsob množení většího množství sazenic. Dříve jsem na jaře nařezal z zdřevnatělých větví fíkovníku prýty asi 15cm a... celý příspěvek >
Fíky, 10.11.2024
no ony ty poslední plody sice velikostí narostou, ale slupka je dost dlouho tvrdá, i když uvnitř už jsou pěkně vybarvené.
Fíky, 10.11.2024
Źil jsem v přesvědčení, že na mých fotkách BT je, ale asi to bude něco jiného, podle vrchního zbarvení zralých fíků a asi i trochu ranější. Ono je to ale i o mohutnosti keře, minulé roky, to byl keř ještě malý, z podzimní úrody nedozrálo nic, letos... celý příspěvek >
Ellipso UEB4702/1🍎, 10.11.2024 Obsahuje fotku
Ano.
Ellipso UEB4702/1🍎, 10.11.2024
Fytos. Jiný producent střížovických odrůd v Plzni není.
Hlávkový salát, 10.11.2024
no právě že slimáci pravidelně několik týdnů spásali jen tu jednu rostlinu salátu a o ostatní neměli zájem. Přitom jde o stejnou odrůdu a na záhonu bylo přes 20 hlávek.
Jak doma vypěstovat novou broskev?, 9.11.2024 Obsahuje fotku
semenáčky broskvoní vhodné k naočkování. Očkováno koncem srpna. Walter
Hlávkový salát, 9.11.2024 Obsahuje fotku
Vážení, dokázal by někdo z vás vysvětlit, proč slimákům chutnal jen hlávkový salát vlevo a ten vpravo ne? Ono těch netknutých salátů bylo více, ty už ale byly v době pořízení fotky tento týden sklizené. Walter
Jablon OPAL, 9.11.2024 Obsahuje fotku
Tak letos jsem sklidil ze 3 štíhlých vřeten stáří 5 let a jednoho 7 let celkem asi 60kg skvělých jablek. Což považuji za životní úspěch, když údajně i ve Vlkově nad lesy kvůli mrazům nesklidili téměř nic. Takže v Globusu a v Kauflandu letos možná... celý příspěvek >
Ellipso UEB4702/1🍎, 9.11.2024
V Plzni.
Zazimování, 9.11.2024 Obsahuje fotku
no tak hrušku i s květináčem přes zimní období zapusťte do země, aby kořeny netrpěly přílišnými změnami teplot. Nebo jí nechte venku a jen po dobu větších nebo delších mrazů ji ukliďte do nevytápěné místnosti nebo skleníku, jestli ho máte. Já mám v... celý příspěvek >
Meruňka semenacek, 9.11.2024
Každá odrůda reaguje na napadení spálou jinak. Posouzení a rozhodnutí, v jakém stavu jsou vaše stromky a zda má smysl je přeroubovávat, leží na vás. Obecně ale je vhodný preventivní postřik, pokud už k napadení dojde, tak odstranit napadené... celý příspěvek >
Fíky, 8.11.2024
No ale teď už to všechno končí, když není slunce, nezraje nic, ani fíky. Až fíkovník shodí všechny listy, budu řešit dilema, jak ho ořezat a stáhnout dráty a provazy do tvaru, který by se vešel do lepenkového futrálu od lednice na jablka.
Ellipso UEB4702/1🍎, 8.11.2024 Obsahuje fotku
visačka s púvodem.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika