Příspěvky uživatele - 85.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka semenacek, 8.11.2024
Na měruňku jde naštěpit snad jakákoliv peckovina, kromě třešní, stejně jako na myrobalán. Můžete zkusit v zimě odebrat rouby a na jaře naroubovat. Nemusíte se bát roubovat už takto staré stromky do řezu, když se to nepovede strom od kmene znovu... celý příspěvek >
Vada na kmeni jabloně, 6.11.2024
Zajímavé, to by si zasloužilo větší zkoumání. Mám málo stromů na slabých podnožích a boule mají jen ty na M9. Asi to tedy může být i tak jak říkáte (rozdíl bujnosti růstu). Zkusím se na to schválně zaměřit. Jan
Pozdní BROSKVE A MERUNKY, 5.11.2024
Dobrý den, Nejrozšířenější broskvoň je Marta z Libinského sedla. Jde koupit od lidí co ji množí doma. Zraje až v září ve vyšších lokalitách a u mě v 600 mnm plodí bez problému. Broksev sadit až na jaře!!!, obvzlášť na Vysočině. Jak radil pán, to je... celý příspěvek >
Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024 Obsahuje fotku
Taky zkusím přispět. Vše tady bylo řečeno dobře. 1. Určitě odstranit tu chráničku a geotextílii, jsou tam zbytečné a tá chráníčka mohla být i zdrojem problému 2. Radší nechce ať je stromek "v jamě", klidně mu ten střed trochu vyhrabte,... celý příspěvek >
Hanita nebo Haganta, 3.11.2024
Dříve tady šárka zdejší původní "subodrůdu" Domácí zlikvidovala. Před lety jsem znovu zkusil v beznaději, že by mohla růst Domácí, protože se začalo dbát větší opatrnosti s rouby -> (Teď už si nakažený stromek nekoupíte). Stromek přežil a dokonce... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika