Příspěvky uživatele - 174.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vada na kmeni jabloně, 6.11.2024
Děkuji za postřehy i rady. Zajímavé je, že někdo říká také rovnou vykopat, a jiný zase nechat, je to podobné dilema jako mám já.  Zkusím tomu dát ještě šanci neboť opravdu roste, kvete a plodí (pokud to nezmrzne jako letos). Bohužel na Hané... celý příspěvek >
Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024
Dobrý den, mockrát děkuji za odpověď. Zkusím odpovědět na otázky. Ta chránička tam původně nebyla, ale protože ten stromek časem trochu klesnul tak toto místo se dostávalo již pod úroveń hlíny. Tak jsem to odhrabal a dal tam aspoń tuto chráničku,... celý příspěvek >
Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu zkušené pěstitele a zahrádkáře. Mám na zahradě zasaszenou jabloň Rajka koupenou v roce 2019 údajně na podnoži M26. Na kmeni stromku tesně nad zemí, zřejme v místě spojení s podnoží se vytvořila taková vyboulenina, nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika