Příspěvky uživatele - 12.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonská vrba, 17.10.2024
Mockrát děkuji za rady. Vůbec netuším, co mám za typ, dostala jsem ji jako dárek. Ale je teda nádherná, co jste posílala fotku 😉
Japonská vrba, 16.10.2024
Ona takhle na podzim žloutne? Aha, to jsem nevěděla, nejsem moc zahrádkářský typ 😀 Ale neopadává že?
Japonská vrba, 16.10.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, v září jsem dostala stromek Japonské vrby, zasadili jsme ho a teď jí žloutnou lístky. Vrba je zasazena v kopci, kam svítí sluníčko přes den, ale není stále na slunci, protože jsou kolem vzrostlé stromy. Kopec je dost mokrý. Poradili byste... celý příspěvek >
Střih vajgélie a tavoly, 21.9.2022
Bezva :-) mám také ještě jednu tavolu, právě Diabolo, jí jsem nechala hodně místa kolem a zatím se mi také táhne dost nahoru. Dočetla jsem se, že pruty se stříhat nemají, že se příští rok právě olistí a budou na nich květy. Děkuji vám. Andrea
Střih vajgélie a tavoly, 17.9.2022
Děkuji vám za odpověď, toto jsem si tak trochu myslela. Tavola - jak myslíte, že bude růst? Ještě do šířky? Mám ji takto vysazenou u drátěného plotu, myslím že jsem počítala s průměrem keře kolem 2 m. Pak tedy zastřihávat.
Střih vajgélie a tavoly, 15.9.2022 Obsahuje fotku
Dobrý večer, mám na vás prosbu, jak ostříhat a kdy tyto 2 okrasné keře. Zasazeny na jaře a takto mi vyrostly (viz. fotky). vajgélie 'Eva Supreme' tavola kalinolistá 'Schuch' Děkuji vám :-) Andrea
Mšice na hlohyni, 31.8.2022
Dobrý den, na jaře vysazená Hlohyně šarlatová, teď obsypaná mšicemi :-( Vysazovala jsem ji s tím, že jde o odolný keř vůči chorobám a škůdcům. A ono tohle... :-(zatím se listy nekroutí, třeba se jí to nedotkne. Jde mi jen o to, nechci si tu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika