|
Příspěvky uživatele - 12.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Japonská vrba, 17.10.2024 Mockrát děkuji za rady.
Vůbec netuším, co mám za typ, dostala jsem ji jako dárek.
Ale je teda nádherná, co jste posílala fotku 😉 |  | Japonská vrba, 16.10.2024 Ona takhle na podzim žloutne? Aha, to jsem nevěděla, nejsem moc zahrádkářský typ 😀
Ale neopadává že? |  |
|  | Japonská vrba, 16.10.2024  Dobrý den, v září jsem dostala stromek Japonské vrby, zasadili jsme ho a teď jí žloutnou lístky. Vrba je zasazena v kopci, kam svítí sluníčko přes den, ale není stále na slunci, protože jsou kolem vzrostlé stromy. Kopec je dost mokrý. Poradili byste... celý příspěvek > |  | Střih vajgélie a tavoly, 21.9.2022 Bezva :-) mám také ještě jednu tavolu, právě Diabolo, jí jsem nechala hodně místa kolem a zatím se mi také táhne dost nahoru. Dočetla jsem se, že pruty se stříhat nemají, že se příští rok právě olistí a budou na nich květy. Děkuji vám. Andrea |  | Střih vajgélie a tavoly, 17.9.2022 Děkuji vám za odpověď, toto jsem si tak trochu myslela.
Tavola - jak myslíte, že bude růst? Ještě do šířky? Mám ji takto vysazenou u drátěného plotu, myslím že jsem počítala s průměrem keře kolem 2 m. Pak tedy zastřihávat. |  | Střih vajgélie a tavoly, 15.9.2022  Dobrý večer, mám na vás prosbu, jak ostříhat a kdy tyto 2 okrasné keře. Zasazeny na jaře a takto mi vyrostly (viz. fotky). vajgélie 'Eva Supreme' tavola kalinolistá 'Schuch' Děkuji vám :-) Andrea
|  | Mšice na hlohyni, 31.8.2022 Dobrý den,
na jaře vysazená Hlohyně šarlatová, teď obsypaná mšicemi :-(
Vysazovala jsem ji s tím, že jde o odolný keř vůči chorobám a škůdcům. A ono tohle... :-(zatím se listy nekroutí, třeba se jí to nedotkne.
Jde mi jen o to, nechci si tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|