|
Candine 🍎, 20.12.2023  Candine o tejto novej odrode píšu celú jeseň teraz je populárna aj v Kuvajte. |
 |
Vianočné marhulky 🍑, 20.12.2023  Rád chodím na zahraničné stránky, čítam zaujímavé témy, teraz dali na stránku v Austrálii marhulky obrané prichystané konzumovať na vianoce, dal by som si. |
 |
|
 |
Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 13.12.2023  Niečo o vylepšenom Granny Smith odroda Canopy. |
 |
Degustácia M.Žiškov J.Buzrla, 12.12.2023  Dnes som sa zúčastnil degustácie u Jozefa Buzrlu mal nachystaných veľmi veľa nových odrôd plus každý zúčastnených priniesol svoje vzorky. 12 odborníkov medzi nimi J.Radochlib, M.Prasličak a ďalší pestovatelia sme koštovali nové odrody. |
 |
Rouby švestek/meruněk, 11.12.2023  Na kokurečnom fóre ta preberajú. |
 |
Šlach.stanica - slivky🫐, 11.12.2023  Včera som pozeral zaujímavé video z Rumunskej šlach.stanice, majú tam veľmi veľa nových odrôd všetko druhu jablká, hrušky, drobné ovocie ale mňa zaujali slivečky nové odrody veľa toho mali v skleníkoch testujú nové kríženie vysoká úroveň tejto... celý příspěvek > |
 |
Lucasova, 10.12.2023  Lukasova tento rok je chuťovo slabá niektoré plody sú dobré ale ostatné fádne. Doteraz po iné roky to bola chuťovo špica, teplá jeseň jej neprospela. Nojabrskaja, Xenia je chuťovo výborná veľké plody sa už zjedli zostali už len malé.Jablko Ambrosia... celý příspěvek > |
 |
Ako ste zazimovali záhradu🍑👌, 10.12.2023  Včera sme to stihli, dnes už len pozerať na krásne zasnežený sad a popíjať dvojročnú slivovicu, tohoročnú marhulovicu vypálená v pálenici 4.9.2023 15l začnem koštovať až na vianoce. |
 |
Ako ste zazimovali záhradu🍑👌, 9.12.2023  Marhuľový, Merúnový raj.Dnes zrátal marhulky mám 66 odrôd a to mi ešte prídu z Francúzska a iných štátov testujem to na odolnosť jarných mrazov, monilie, šárky.
Dnes pozberané lístie v záhrade vystihli sme trochu slušného počasia k nezaplateniu... celý příspěvek > |
 |
Betinka🍑, 9.12.2023 Ďakujem za príspevky pánov P.P. a Waltra pýtali sa na ňu kámoši záhradkári nič som o týchto odrodách nevedel, takže sadiť ich určite nebudú. |
 |
|
 |
Betinka🍑, 8.12.2023  Betinka marhulka má s ňou niekto skúsenosti, pozeral som videá na YouTube tam ju majú vysadenú na Ukrajine. |
 |
LYRA🍎 UEB5060/1, 24.11.2023  Mám 3 stromky tejto odrody uvidím čo to bude za zázrak.
|
 |
Chladiace zariadenie na ovocie🍐🍎, 12.11.2023  Včera som si dal namontovať chladiarenské zariadenie nakoľko v pivnici bola teplota 15 C teraz je tam veľmi chladno teplota klesne na 2 C.Ovocie jablká a hrušky sú úplne ľadové.Chuťovo dnes najlepšia hruška Concorde, Nojabrskaja, Lukasova všetky... celý příspěvek > |
 |
Sonnenglanz 🍏, 9.11.2023  Dnes o tejto odrode píšu na všetkých EU stránkách je to fakt chuťovo zaujimavá odroda mám ju vysadenú. |
 |
Kirgizskaja zimnaja 🍐, 28.10.2023  Prvá úroda tejto odrody zatiaľ tvrdá ako betón uvidíme aká bude keď dozreje. |
 |