Příspěvky uživatele - 2.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zimní odruda-doporuceni, 15.10.2024
P.Lido, do kdy Vám přibližně vydrží ve sklepě Goldstar?Děkuji Ivana
P.Lido, do kdy Vám přibližně vydrží ve sklepě Goldstar?Děkuji Ivana
A chuťově by jste řekl, že je lepší Fuji nebo Sirius a jak to máte se skladovatelnosti?Dekuji
Dobrý den, a vydrží opravdu až do dubna?Golden delicious u nás vydrží tak do ledna, Šampion kdysi vydržel až leden a nyní, jak teď bývají horká léta vydrží jen do listopadu Myslím si, že sklep máme dobrý, ale i klimatickými podmínkami se... celý příspěvek >
Dobrý den, a mohu se zeptat na chuť Fuji a na údajnou střídavou plodnost?Vzhled jablka(jak někdo kritizuje) mi nevadí... Fuji jsem chutnala v září že stromů a chutnalo mi, ale teď ve sklepě bylo bez chuti, ani kyselé ani sladké (med vůbec necítím),... celý příspěvek >
Přesně o to mi jde, o chut a jestli nebude Sirius současně s Golden Delicious, abych pak neměla spoustu jablek naráz a pak k pozdní zimě až k jaru žádné... Golden nám ve sklepě nevydrží až do dubna, to už je úplně scvrkle, u nás je to tak leden...... celý příspěvek >
Zimní odruda-doporuceni, 13.10.2024
Goldstar je také v nabídce blízkých školek, ale nevím jestli nebude chuťově a hlavně dobou skladovatelnosti blízko Goldenu Delicious.Nevim jestli právě Sirius nebo Fuji nevydrží ve sklepě déle.A jak je to s chutí u Siriuse?Dekuji
Zimní odruda-doporuceni, 11.10.2024
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kterou zimní odrůdu jablek by jste mi doporučili k doplnění jabloní, které již mám, aby byla postupná konzumace.Mam rada chuť Šampionu a podle popisu nedokáží úplně odhadnout chuť. Mám jabloň Vanda, Admirál,Angold,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika