|
Příspěvky uživatele - 114.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růžová školka, 21.10.2024 No vidíte, já jsem zkoušela řízkovat i očkovat a řízky mně vždycky shnily nebo uschly.
Růžařství a okrasných školek jsem s dotazem, zda by mi něco neodprodali, vyzkoušela už několik ale odpověď je pořád podobná neprodáváme - nelze v malém koupit... celý příspěvek > |  | Zimní odruda-doporuceni, 14.10.2024 Vidíte, a to Sirius hodnotím jako vynikající jablko. Kam se na něj hrabe Topaz.Ovšem bydlíme v nejteplejší oblasti ČR. Nevýhoda, že kvalitu si Sirius neudrží do pozdní zimy. Pak je už lepší Topaz. |  |
|  | Koniklec, 10.10.2024 Že chtějí vápenitou zeminu, to je málo. Koniklec v přírodě roste na suchých, slunných, kamenítých stráních. Má kůlový kořen, který sahá hodně hluboko, takže snese i dosti sucha.
Z toho vyplývá i pěstování. Chce to propustnou půdu, třeba i... celý příspěvek > |  |
|
|
|