Příspěvky uživatele - 49.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2024, 11.6.2024 Obsahuje fotku
U nás konečne neprší marhulky sa krásne vyfarbili Leskora zatiaľ pár plodov prasklo a zhnilo ale ostatné sú ok.Orange Rubis nepraská ešte 2 dní slnka a môžu sa oberať zatiaľ sú trochu kyselšie obe odrody slnko a teplo to napraví.
Meruňky 2024, 8.6.2024 Obsahuje fotku
  Marhulka Orange Rubis sa krásne vyfarbila, ale ešte potrebuje aspoň 5 dní aby dozrela do požadovanej kvality.Mam 3 stromky tejto odrody kvitla ako prvá s marhulkov Tsunami a Vanilacot vydržala jarné mrazi. Leskora tiež vydržala jar.mráz a... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 7.6.2024 Obsahuje fotku
Batistini.it včera prezentoval svoje odrody, keď si zvetšite obrázok je vidieť názov odrody.
Meruňky 2024, 5.6.2024
Začínajú marhulky dozrievať, keď ich zverejním posereš sa závisťou Coty sú super.
Meruňky 2024, 5.6.2024 Obsahuje fotku
Krásne im to tam dozrieva.
Meruňky 2024, 4.6.2024 Obsahuje fotku
Včera mi kámoš z Moravy poslal foto obranej marhulky Pricia obrali asi 20 bedničiek slušné na skorú marhulku. Kovács zase dal video jeho dozretá marhulka Iziagat vynikajúca chuť. 
Meruňky 2024, 3.6.2024 Obsahuje fotku
Španielska Luca má krásne plody ešte nikdy nezmrzla aj David keď bol umňa si bral vruble tak isto chcel znej Boris Krška poslal som mu.Skore marhulky som mal vedšínov všetky boli kyselšie aj keď boli krásne vykopal som ich.Ale teraz kámošom zarodili... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 2.6.2024 Obsahuje fotku
Kámoši z Maďarska a Chorvátska mi posielajú videá ich dozretých marhúľ dám pár fotiek z videa tak sú krásne hneď by som okoštoval.
Meruňky 2024, 2.6.2024 Obsahuje fotku
U mňa zatiaľ takto všetko zelené. 
Nové Srbské marhulky 🍑, 1.6.2024 Obsahuje fotku
Práve teraz na facebooku zverejnili Srbi zo šlach.stanice nové odrody marhúľ niečo som stej stránky pofotil bolo tam toho, veľa pár fotiek dám.Keď som dokončil foto stránku stiahli už nieje aktuálna. 
Meruňky 2024, 1.6.2024 Obsahuje fotku
Spýtal som sa na to Borisa Kršku ten skoro všetky tieto ázijské odrody priniesol z východu. Vravel Jerevani a Šalach je skoro tá istá odroda presne ako u VP a Maďarskej. Momentálne je na internete strašne veľa videí a príspevkov fotiek dozrievajúcích... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 1.6.2024 Obsahuje fotku
V Turecku už oberali marhulku Šalach Ananasnyj ja ju mám ešte zelenú a tvrdú oni to tam majú oveľa skôr. 
Černé skvrny, 31.5.2024 Obsahuje fotku
Možno je to na týchto obrázkoch. 
Meruňky 2024, 30.5.2024 Obsahuje fotku
Kovács z Maďarska dáva pekné videá jeho dozrievajúcích marhúľ stále čakám na novinku marhule ktorá mu tento rok priniesla prvú úradu M26288.
Meruňky 2024, 29.5.2024 Obsahuje fotku
Škoda že sa nemôžem zúčastniť na takejto prezentácie nových odrôd.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika