Příspěvky uživatele - 33.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhony po zelenině ležící ladem, 8.10.2024
S jiným jetelem než je ten růžový (inkarnát) zkušenosti nemám. Na strukturu půdy jsem nemyslel, třeba příští rok nebudu schopen a tak se to celé zatravní.            Vladimír
Použil jsem inkarnát, který je dobrým zeleným hnojivem. Aby přezimoval, tak bylo nutné vyset hod do 20. srpna (doporučení od firmy, která pěstuje inkarnát na semeno). Výsev inkarnátu mně dal zabrat, sel jsem ho do řádků 15 cm od sebe. Bylo sucho a... celý příspěvek >
Díky, také doufám, že budu moct ještě něco na zahradě dělat.            Vladimír
Udělal jsem to, na co jsem ještě stačil. Pokud jde o to plazení, tak se to týká hlavně svlačce, jinak ty jednoleté plevele se nijak moc neplazí. Svlačce mám sice dost, ale počítám s tím, že asi tak jen v desetině otvorů by mohlo něco vyrazit. Když... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika