|
Příspěvky uživatele - 205.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moje zahrada, 14.6.2023  Tady posílám svojí zahrádku |  | Lipnice roční, 24.5.2023 Dobrý den,
pročetl jsem zdejší diskuzi i mnoho článků na jiných webech, bohužel všechny informace jsou již poměrně staré. Již druhým rokem mám trávník zaplevelený lipnicí roční - zkusil jsem podzimní vertikutaci, selektivní přípravek puma extra,... celý příspěvek > |  |
|  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 24.5.2023 Dobrý den, pane Rafaeli,
náš web a diskuze na něm je otevřena všem uživatelům. Bohužel nevíme, co tu probíhalo před třemi lety, za dob bývalého majitele, nicméně neustále pracujeme na změnách a reflektujeme vaše pripomínky. Co se týká "cenzury"... celý příspěvek > |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 22.5.2023 Dobrý den,
děkujeme za kvalitní zpětnou vazbu a za všechny vaše názory. Změny na webu probíhají kontinuálně a všechny vaše poznatky a připomínky bereme v potaz. Co se týká nového blogu a tvorby obsahu celkově, chceme zapojit naši komunitu a vaše... celý příspěvek > |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 22.5.2023 Dobrý den,
děkujeme za Vaše připomínky. Můžeme Vás požádat o detailnější popis informací ohledně řazení příspěvků na náš email : redakce@zahrada.cz.
Rádi se na to podíváme,
za tým Zahrada.cz, Jakub. |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 17.5.2023 Zdravíme všechny zapojené do diskuze,
rádi bychom objasnili vzniklé nejasnosti a upřesnili náš záměr.
Velice se vážíme zdejší komunity a všech, kdo se aktivně zapojují do diskuzí.
Při diskuzi nad dalším rozvojem webu, jsme přišli s... celý příspěvek > |  | Psaní článků pro Zahrada.cz, 15.5.2023 Dobrý den, přátelé, všimla jsem si, že na webu je nově zveřejněný článek, ve kterém se hledají noví autoři pro Zahrada.cz. Reagovali jste na to někdo? Máte s něčím podobným nějaké zkušenosti? Ráda píšu, dříve jsem měla i malý blog, tak mi to příjde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|