Příspěvky uživatele - 138.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 30.11.2024
To host - 82.91: tou nemoci kterou trpíš, to máš od narození anebo od toho, jak jsi upadl na hlavu? Dát sem reklamu na Fairspin, to může jen naprostý blb.
Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024
To host - 214.246: Nevím, proč tak hloupě, velmi hloupě, reagujete. Jen jsem napsal svůj názor na váš komentář. 
Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024
To Mičurin II: V jednoduchosti je síla... Tak nějak podobně jsem to měl doposud taky, ale vznesl jsem sem dotaz a dotaz zní: bude síla drátu kari sítě 6 mm při velikosti ok 150 x 150 mm při mé zamýšlené realizaci dostačující?
Pěstování okurek na kari sítích, 16.11.2024
To host - 214.246: Dřevo nechci, to je po chvíli shnilé, a každý rok stavět konstrukci je značně otravné. Chtěl bych použít po 3 zemních vrutech rozmístěných ve dvou řadách tři metry od sebe a s rozestupem cca 90 cm, do kterých vložím plotové... celý příspěvek >
Pěstování okurek na kari sítích, 15.11.2024
Chtěl bych zjara vytvořit konstrukci z kari sítí pro pěstování okurek 2 x 6 metrů, cca 90 cm od sebe. Uvažuji nad tuhostí konstrukce o kari síti s oky 150 x150 mm a síle drátu 6 mm. Kari sítě by byly upevněné v konstrukci z plotových sloupků 36 mm.... celý příspěvek >
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 1.10.2024
To host: nemyslím, že by pneumatický lis byl rizikovější, oba pracují s tlakem 3 bary a v případě protržení vaku by se nemělo nic stát už vzhledem k tomu, že jsou vaky umístěny v nerezových koších. Mám dva dotazy: vy máte lis o obsahu 80 litrů. V... celý příspěvek >
Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 29.9.2024
Začala sezona moštováni a já lisuji na původním šroubovém lisu. Chtěl bych jej vyměnit za vodní lis o objemu 20 až 40 litrů. Máte někdo zkušenosti s typy těchto lisů, hlavně s výtěžností? Rámový lis s heverem nechci díky malému zdvihu panenky a tím... celý příspěvek >
Rosič Solo 466, Stihl SR 430 či cokoliv do výšky cca 6 metrů, 16.7.2024
Vyřešeno, koupil jsem Stihl 430.
Elektrická nákladní pracovní tříkolka - doporučení - zkušenosti atd, 17.4.2024
Tak jsem to již vyřešil, koupil jsem si Advento Maxi, prozatim spokojený, ale k nadseni to není...
Elektrická nákladní pracovní tříkolka - doporučení - zkušenosti atd, 2.4.2024
Takže asi máte Benycargo? Ikdyž dnes tam mají baterie 60V 45 Ah. Prodávají se zde Benykargo, Advento, Advento Maxi, Leramotors Cargo G1 1000W, Volta v5 a další. A co závady, rezivění atd?
Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, 30.3.2024
Ale já jsem žádné parametry nepsal, kde jsi k tomu přišel?
Sulka - rozdíly ve značení, 16.2.2024
Jsou v prodeji Sulka K, Sulka-K a Sulka Extra, jaký je v nich rozdíl? A jak uvést do původního stavu zkystralizovanou sulku?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika