|
Příspěvky uživatele - 138.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 30.11.2024 To host - 82.91: tou nemoci kterou trpíš, to máš od narození anebo od toho, jak jsi upadl na hlavu? Dát sem reklamu na Fairspin, to může jen naprostý blb. |  | Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024 To host - 214.246: Nevím, proč tak hloupě, velmi hloupě, reagujete. Jen jsem napsal svůj názor na váš komentář. |  |
|  | Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024 To Mičurin II: V jednoduchosti je síla... Tak nějak podobně jsem to měl doposud taky, ale vznesl jsem sem dotaz a dotaz zní: bude síla drátu kari sítě 6 mm při velikosti ok 150 x 150 mm při mé zamýšlené realizaci dostačující? |  | Pěstování okurek na kari sítích, 16.11.2024 To host - 214.246: Dřevo nechci, to je po chvíli shnilé, a každý rok stavět konstrukci je značně otravné. Chtěl bych použít po 3 zemních vrutech rozmístěných ve dvou řadách tři metry od sebe a s rozestupem cca 90 cm, do kterých vložím plotové... celý příspěvek > |  | Pěstování okurek na kari sítích, 15.11.2024 Chtěl bych zjara vytvořit konstrukci z kari sítí pro pěstování okurek 2 x 6 metrů, cca 90 cm od sebe. Uvažuji nad tuhostí konstrukce o kari síti s oky 150 x150 mm a síle drátu 6 mm. Kari sítě by byly upevněné v konstrukci z plotových sloupků 36 mm.... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 1.10.2024 To host: nemyslím, že by pneumatický lis byl rizikovější, oba pracují s tlakem 3 bary a v případě protržení vaku by se nemělo nic stát už vzhledem k tomu, že jsou vaky umístěny v nerezových koších.
Mám dva dotazy: vy máte lis o obsahu 80 litrů. V... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 29.9.2024 Začala sezona moštováni a já lisuji na původním šroubovém lisu. Chtěl bych jej vyměnit za vodní lis o objemu 20 až 40 litrů. Máte někdo zkušenosti s typy těchto lisů, hlavně s výtěžností? Rámový lis s heverem nechci díky malému zdvihu panenky a tím... celý příspěvek > |  | Rosič Solo 466, Stihl SR 430 či cokoliv do výšky cca 6 metrů, 16.7.2024 Vyřešeno, koupil jsem Stihl 430. |  | Elektrická nákladní pracovní tříkolka - doporučení - zkušenosti atd, 17.4.2024 Tak jsem to již vyřešil, koupil jsem si Advento Maxi, prozatim spokojený, ale k nadseni to není... |  | Elektrická nákladní pracovní tříkolka - doporučení - zkušenosti atd, 2.4.2024 Takže asi máte Benycargo? Ikdyž dnes tam mají baterie 60V 45 Ah. Prodávají se zde Benykargo, Advento, Advento Maxi, Leramotors Cargo G1 1000W, Volta v5 a další.
A co závady, rezivění atd? |  |
|  | Proč mi nechce prokvasit kvas ze špedlíků a myrabelánu?, 30.3.2024 Ale já jsem žádné parametry nepsal, kde jsi k tomu přišel? |  | Sulka - rozdíly ve značení, 16.2.2024 Jsou v prodeji Sulka K, Sulka-K a Sulka Extra, jaký je v nich rozdíl? A jak uvést do původního stavu zkystralizovanou sulku? |  |
 |
|
|
|