|
Příspěvky uživatele - 136.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záhradníctvo Limbach, 11.9.2024 No jo, pokud se dnes člověk chce vyhnout soudům, musel by s nimi počítat dopředu, protože v případě výsadby více odrůd na jednu parcelu třeba i od několika školkařů nebo prodejců by člověk potřeboval minimálně notářský zápis, ne li přímo službu... celý příspěvek > |  | Záhradníctvo Limbach, 10.9.2024 Ono ani producent nemusí sám vypěstovat všechny produkty které prodává. To znamená, že je nutné se podívat u rostlin které mají pas na číslo školkaře. Nikdy jsem nepátral, zda je možné reklamovat například ovocný strom třeba po pěti letech nebo i... celý příspěvek > |  |
|  | Skvrnitost listů - dostupné fungicidní postřiky v r. 2024, 26.7.2024 Vlastně i sousedi měli loni na mladé jabloni taky nějaký takový problém, začalo to tam dřív než u nás, ale asi se jim to podařilo lépe podchytit, protože se jim stromek krásně zazelenal ještě téhož roku. Biegler |  | Skvrnitost listů - dostupné fungicidní postřiky v r. 2024, 26.7.2024 Loni mi úplně to samé udělala několik desítek let stará jabloň, úplně stejné příznaky jako na vašem stromě, přišla pak o všechno listí. Letos po vyhnojení zatím všechno OK a jablek má tolik, že nestačím protrhávat a žádné fungicidní ošetření jsem na... celý příspěvek > |  | Skvrnitost listů - dostupné fungicidní postřiky v r. 2024, 26.7.2024 Pro letošek postříkat hořkou sůl na list až zajde slunce a bude nejlépe kolem 20 C. Jeden postřik stačit nebude. Pro příští rok pak přihnojit do půdy rozhozem a nebo zálivkou. Pokud to nepomůže a příští rok to nebude lepší, bude potřeba hledat další... celý příspěvek > |  | Skvrnitost listů - dostupné fungicidní postřiky v r. 2024, 26.7.2024 Takové žloutnutí lístů spíš nedostatkem hořčíku. Biegler |  | Meruňky 2024, 26.7.2024 Marmeládu uděláte pravděpodobně téměř z čehokoliv, na zavaření záleží na tom aby nebyly řepové, na hniličku a nebo moučnaté přezráté. V každém případě kvalita záleží na tom jak odhadnete termín sklizně. Třeba česaná merunka má čas získat na kvalitě,... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 26.7.2024 Neuhlídal jsem moniliovou spálu jinak by jich byla určitě tuna. Ono se o vedrech a škodách zatím asi moc nemluví (nevím pravidelně nic nesleduju), ale není to jen problém ovocných stromů, révy, ale například i obilnářů. Zaznamenal jsem názory u nás,... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 19.7.2024 V den velkého Výpadku informačního jsem si udělal čas, abych podal zprávu z meruní 2024. Podařilo se mi sklidit v Chřibech 330 m n. m. cca. 250 kg česaných meruněk různých odrůd. To co bylo pojezeno nepočítám. Vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|