Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bratříčku, 17:30
Před okamžikem v přímém přenosu na čt 24 mluvili o tom nejdůležitějším zakopaném psovi?- psu? (nemám ani dostatečnou znalost rodného jazyka po stránce gramatiky, abych mohl někde přednášet.) A to je ten, že dokud se bude všechno řešit jako obchod,... celý příspěvek >
Bratříčku, 16:35
Pokud mohu mluvit za sebe, takové věci se nikde na univerzitě přednášet nemají. Buť je vidíte a nebo je vidíte jinak. Ono i vkusně sestavená časová osa může být politickým názorem a ten by si měl každý student vytvořit sám. Ne aby mu nějací staří... celý příspěvek >
Bratříčku, 13:34
Kolik vody uteklo a Rus si zase dělá co chce, USA (si teda taky dělá co chce) vydělává na zbraních a Pobaltské státy budují pro jistotu obranné linie proti vpádu z východu... A v Moldavii je taky horko... Do konfliktu na Ukrajině je zavlečen celý... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 11:41
Pár kusů paprik ve skleníku s rajčatama je ubohých. Na rozdíl od rajčat nesnášejí zastínění, aby nebyly moc vysoké teploty a taky jsou oproti rajčatům mnohem náročnější na hnojení.
Paprika Rodrigo, 11:36
Pěkné, já nevím jakou odrůdu pěstuju, stejně už je podruhé z vlastního osiva a začíná letos divočit. Rostou hodnědo do výšky a jsou jasně vidět rozdíly v plodech. Vetvičky se ale nelámou, pořád si drží vlastnost původní odrůdy, plody jsou semknuté ke... celý příspěvek >
Počasí 2025, 10:00
Dnes ve skleníku v noci pouze 8,3 C, pěstování brzo přejde do zimní fáze, provedl jsem přihnojení, okopávku a zálivku. Takový zvrat v teplotách, doufám že 30 venkovních paprik z pozdního výsevu stihne do konce září dozrát. Bude jen jedna sklizeň, z... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 22.8.2025
Koupil jsem si Magnicur Quick do révy, pak jsem si to rozmyslel (už mám vymoštováno co jsem chtěl a v demižoně) a naplácal jsem s tím pár různých odrůd švestek z Německa, že je budu sušit na strosmech, až se jim prd.lky pěkně scvrknou. Hanita hnije... celý příspěvek >
Topper/ podnož myrobalán, 22.8.2025
Topper i na myrobalánu je velmi slabě rostoucí, ono i ty kořeny potřebují určitou listovou plochu, leda že by u nás tato odrůda rostla jen do kořenů a na korunách to nebylo vidět... Ovoce je ale kvalitní a potřebuje protrhávku, protože neúnosně... celý příspěvek >
Bratříčku, 22.8.2025
Pane Petře z Pardubic, roky jsem blogoval a pochybuju, že by někdo z toho kroužku označil mé počínání za rozumné a umírněné. Jak jsem později zjistil, říkali, že jsem mistr miniatur, takže mám pro SPCH veršování pochopení. Ono ale bylo jedno co... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
To si tak nesmíte brát, ono je zajívavé, že zde někdo napíše názor jiný řekne, že sem nepatří, ale reklama na nějakou tu vlastencekou partaj zde stejně jednou za čas vyskočí. Sice nevím jesti na tom má větší podíl Zahrada nebo Google, ale podobné... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Měl jsem možnost vidět názory a komentáře různých táborů na youtube pod rozhovory s politiky nebo podobným obsahem. Z 99% to nepůsobí divně ale hnusně. Takže tato debata je ještě velmi pohodová... Máme štěstí, že tu politiku nemusíme dělat, nebo tedy... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Z mého města je zde možná ještě víc narváno, než z toho Vašeho. Ale já osobně vůbec netoužím zjistit o koho jde, natož abych se tím rozčiloval. Takže zaplat pánbuh za to, že je zde možno psát a nebo se jen dívat jako anonym... Ještě že nic netrvá na... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Nějak nesleduju předvolební propagandu, nechal bych se tedy rád poučit, kdo má program pro zahrádkáře? Pak to sem bude patřit. Už před hodně dlouhou dobou jsem vyslovil názor, že zahrádkář se podílí na udržování krajiny tak jako ti kteří dostávají na... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 19.8.2025
Ještě musím odat, že se toho věku dožil aktivně, to znamená, že to nebyl ležák upoutaný 24hod/den k lůžku...
Dýně hokkaido, 19.8.2025
Nejsem přes tuhle problematiku žádný odborník, ale ono jako u mnoha jiných věcí to nebude o tom co jíst a pít, ale co nejíst a nepít... A vzpomínám si na stařečka, který se dožil přes 100 let a všechny prášky které mu předepsali vyhodil, i když byl... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika