|
Výstava obec Smolenice 🍎🍏🍐🍇, 21.9.2024  Pokračujeme. |
 |
Výstava obec Smolenice 🍎🍏🍐🍇, 21.9.2024  Bol som na výstave obec Smolenice okrem ovocia, zeleniny, hrozna tam bolo exotické vtáctvo, králiky.Výstava nádherná každý účastník dostane lístok na ktorý nakoniec napíše ktorá odroda sa mu najviac páčila lístok hodí do urny zajtra bude výstava... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aura🍏, 19.9.2024  Dnes predctavená ďalšia nová odroda Aura. |
 |
Meruňky 2024, 17.9.2024 Tento rok Davidovi zmrzlo všetko, keď je viac ako -6C nepomôže nič.Bol som v sadoch na Južnom Slovensku sady má Fiobanka neskutočne veľké zamestnanci mi vraveli striekali rosprašovačmi vodou do kvetu, do -4C to funguje ale keď bolo viac mínus... celý příspěvek > |
 |
Rubis Gold 🍏, 17.9.2024  Dalival zverejnil nové podpniky pre ďalšie roky.G11 mám z Dalivalu 5 podpnikov štepil som na ne nové odrody. |
 |
Dark Topaz 🍎, 17.9.2024  Konečne chladné počasie jablká sa nádherne začali vyfarbovať Dark Topaz je vynikajúca odroda plus September Wonder Fuji. |
 |
ISAAQ 🍎, 17.9.2024  Dnes o tejto odrode píšu na zahraničných stránkach, já mám ISAAQ naštepený na inej odrode prvé dva plody sa krásne vyfarbili uvidím či bude taká chuťovo ako píšu. |
 |
Unicorn- Jednorožec slivka, 15.9.2024  Priateľ Seffi Ben-dor šlachtitel dnes predctavil novú odrodu slivky Unicorn preklad Jednorožec je zaujímavá netypickým tvarom chuťovové vlastnosti ešte neuviedol. |
 |
Broskyne 2024, 15.9.2024  Očkoval som dve odrody Royal Maid, Royal Mona vruble som si bol zobrať zo sadov Fiobanky. |
 |
Briliant, 14.9.2024  Briliant kúpil Schreiber od Buzrlu aj iné odrody teraz je v ponuke v Slovenskom zahradníctve pozrite v obrázku. |
 |
|
 |
Briliant, 14.9.2024  Pán Mičurin II sľúbené foto Briliantu nepadá oberať ho budem až za 1 mesiac chuťovo je dobrý až vo Februári, Únor dotiaľ je kyselý. |
 |
Plantex Veselé, 14.9.2024  Návšteva Česka. |
 |
Plantex Veselé, 13.9.2024  Michal dal príspevok na zahraničných stránkach škoda že nás tu neinformuje, ale potešujúce je chce konečne predávať nové odrody čo testujú v Plantexe, či to bude už túto jeseň uvidíme. |
 |
Briliant, 13.9.2024  Tento rok je celkovo vybavenosť jabľk slabá aj chuť mne Briliant nepadá a nemá tak pekné červené líčko, keď prestane pršať dám foto. |
 |
Záhrada Čech výstava 🍎🍐👍, 13.9.2024  Dnes zverejnená výstava Zahrada Čech v Litoměřicích dal to na facebook Martin Ludvík. |
 |