Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 15.3.2023
A Ty jsi kdo?
Rajčata 2023, 15.3.2023
Waltře, myslíš tu aroganci mých odpovědí, protože ve svých příspěvcích žádnou aroganci neshledávám? Ta je zcela úmyslná v reakci na urážky, kterých se mi dostává. Pokud by mne vymazali, tož děj se vůle Páně. Ale taky bych nerad ztratil s Tebou... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 14.3.2023
Aha, tak to jste byl vy, kdo tady kdysi cenzuroval příspěvky. Omlouvám se tomu pánovi před vámi za křivé obvinění. Co vás opravňuje k tomu, abyste, zcela mylně, pitval moji osobnost? Jsem snad vaše zahrádka? Hádejte se o tom, co píšu,... celý příspěvek >
Zbytečná péče. A nejste náhodou vy ten, co chce určovat, co se tady může anebo nemá psát? S tím už jsem vás jednou poslal do háje. Nestačilo to? Milan HP
Ale mám daleko silnější dojem, že váš příspěvek je zcela zbytečný, pokud nepočítám vaši radost z toho, že někoho "sjedete". Nezdá se vám? Milan HP
Výsev neúspěchy, 13.3.2023
Majoránka potřebuje minimální teplotu půdy kolem 15°C (podobně jako fazole, okurky a papriky). Pokud je toto zajištěno, nemusí to znamenat, že klíčení urychlíte zvýšením teploty. Většinou ale ano. Připomíná mi to klíčení celeru: ten rozhodující... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 13.3.2023
Ale jsou na světle i na tom radiátoru, ne? Kdysi jsem takto vyklíčil pár semínek rajčat na radiátoru, ale ten mám ve výklenku pod parapetou. I žirafy tenkrát žasly. Milan HP
Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023
Pepé, je to jinak: hledám nějaký nový způsob, který by i jinak chutnal. Nechci zkonzumovat víc, ostatně to už ani nejde. S tou nadprodukcí už jsem vám to vysvětloval. Výsledek pesimistické organizace setí a hlavně zvědavosti na novinky při... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023
Musím vás zklamat: soukromé zprávy už tady nelze posílat. Taky mi hrozně chybí. Milan HP
Rajská jablíčka 2023, 12.3.2023
Takže pokrájená. Na jak velké kusy? A běžně sterilizovaná teplem nebo nějak jinak? No, ptám se proto, že mi tady přebývá zásoba rajčat ve vlastní šťávě tak nejméně na další rok, možná i 2. Základ na lečo, tedy rajčata s paprikami taky na přírodno,... celý příspěvek >
Čili je zavařujete celá? To jsem ještě nezkoušel. Ale mám pocit, že na to jsou nějaká speciální italská. San Marzano? Milan HP
Ne, nemyslím, že bych mohl radit velkopěstitelům ve sklenících. Všechno to, co dělám, je intuitivní a hlavně pracné. V miniaturním měřítku. Ve sklenících je to naopak vědecky prokoumané a automatizované. Ano, mají problémy s vlhkostí a tím i... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023
Díky. A Ty víš, že největší radost mi dělá, když se těm rostlinám daří, když prospívají. Ta rajčátka budou kyselá (moje zkušenost), ale rajčatová. A o to... to... tom to je.  Milan
Já myslím, že by to i šlo. Prostě pěstovat je v kompostové směsi, dostatečně bohaté na živiny a podobnou směs jim i doplňovat po celou vegetaci. Že to nedělám je způsobeno tím, že ten kompost nemám v dostatečném množství. A kupovanému kompostu... celý příspěvek >
No a to právě nejde. V mládí musíme být naivní a nezkušení (i když ne všichni nutně chudí), jinak by se svět nehýbal. A možná bychom i vymřeli jako druh. Milan
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika