|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 15.3.2023 A Ty jsi kdo? |  | Rajčata 2023, 15.3.2023 Waltře, myslíš tu aroganci mých odpovědí, protože ve svých příspěvcích žádnou aroganci neshledávám? Ta je zcela úmyslná v reakci na urážky, kterých se mi dostává. Pokud by mne vymazali, tož děj se vůle Páně. Ale taky bych nerad ztratil s Tebou... celý příspěvek > |  |
|  | Výsev neúspěchy, 14.3.2023 Aha, tak to jste byl vy, kdo tady kdysi cenzuroval příspěvky. Omlouvám se tomu pánovi před vámi za křivé obvinění.
Co vás opravňuje k tomu, abyste, zcela mylně, pitval moji osobnost? Jsem snad vaše zahrádka? Hádejte se o tom, co píšu,... celý příspěvek > |  | Výsev neúspěchy, 14.3.2023 Zbytečná péče. A nejste náhodou vy ten, co chce určovat, co se tady může anebo nemá psát? S tím už jsem vás jednou poslal do háje. Nestačilo to?
Milan HP |  | Výsev neúspěchy, 14.3.2023 Ale mám daleko silnější dojem, že váš příspěvek je zcela zbytečný, pokud nepočítám vaši radost z toho, že někoho "sjedete". Nezdá se vám?
Milan HP |  | Výsev neúspěchy, 13.3.2023 Majoránka potřebuje minimální teplotu půdy kolem 15°C (podobně jako fazole, okurky a papriky). Pokud je toto zajištěno, nemusí to znamenat, že klíčení urychlíte zvýšením teploty. Většinou ale ano. Připomíná mi to klíčení celeru: ten rozhodující... celý příspěvek > |  | Výsev neúspěchy, 13.3.2023 Ale jsou na světle i na tom radiátoru, ne? Kdysi jsem takto vyklíčil pár semínek rajčat na radiátoru, ale ten mám ve výklenku pod parapetou. I žirafy tenkrát žasly.
Milan HP |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 Pepé, je to jinak: hledám nějaký nový způsob, který by i jinak chutnal. Nechci zkonzumovat víc, ostatně to už ani nejde.
S tou nadprodukcí už jsem vám to vysvětloval. Výsledek pesimistické organizace setí a hlavně zvědavosti na novinky při... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023 Musím vás zklamat: soukromé zprávy už tady nelze posílat. Taky mi hrozně chybí.
Milan HP |  | Rajská jablíčka 2023, 12.3.2023 Takže pokrájená. Na jak velké kusy? A běžně sterilizovaná teplem nebo nějak jinak? No, ptám se proto, že mi tady přebývá zásoba rajčat ve vlastní šťávě tak nejméně na další rok, možná i 2. Základ na lečo, tedy rajčata s paprikami taky na přírodno,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajská jablíčka 2023, 12.3.2023 Čili je zavařujete celá? To jsem ještě nezkoušel. Ale mám pocit, že na to jsou nějaká speciální italská. San Marzano?
Milan HP |  | Rajská jablíčka 2023, 12.3.2023 Ne, nemyslím, že bych mohl radit velkopěstitelům ve sklenících. Všechno to, co dělám, je intuitivní a hlavně pracné. V miniaturním měřítku. Ve sklenících je to naopak vědecky prokoumané a automatizované. Ano, mají problémy s vlhkostí a tím i... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023 Díky. A Ty víš, že největší radost mi dělá, když se těm rostlinám daří, když prospívají. Ta rajčátka budou kyselá (moje zkušenost), ale rajčatová. A o to... to... tom to je.
Milan |  | Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023 Já myslím, že by to i šlo. Prostě pěstovat je v kompostové směsi, dostatečně bohaté na živiny a podobnou směs jim i doplňovat po celou vegetaci. Že to nedělám je způsobeno tím, že ten kompost nemám v dostatečném množství. A kupovanému kompostu... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023 No a to právě nejde. V mládí musíme být naivní a nezkušení (i když ne všichni nutně chudí), jinak by se svět nehýbal. A možná bychom i vymřeli jako druh.
Milan |  |
 |
|
|
|