Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata 2017, 24.3.2023
Dík, jdu ho promptně vyřešit. Milan
Rajčata 2023, 22.3.2023
Pro pana 81.144. Raději odpovádám tady. Já něco na pěstování mám tady dole na balkónech. Samo domo konstrukce, říkám tomu balkonovníky. V průměru je tady tak o 3 - 4 stupně tepleji a vlastně tam teď někdy začnu vyhazovat ta svoje domácí monstra,... celý příspěvek >
Broskve 2023, 21.3.2023
Kluci meruňkářští, držím vám všechny palce, co jich mám. A jen tak pro zpestření a bez záruky: moje staré kosti říkají, že vy letos nebudete mít takovou honičku jako loni, ale my zelináři budeme muset poněkud odložit výsadbu teplomilných druhů. Ne,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 21.3.2023 Obsahuje fotku
Upřesněte prosím, jaké plísni? Ze zkušenosti vím, že PhR, tedy plísni bramborové odolné odrůdy, nejsou nutně naprosto odolné proti třeba Alternarii, Septorii či Borytridě (seznam není zdaleka úplný). Vzhledem k tomu, že jsem Honey Moon pěstoval... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 21.3.2023
Díky moc. Myslím, že nejsem sám, kdo Tvůj názor ocení. Mám ještě praktický dotaz: mám ty doma vypěstovaná Bejbina spíš nechat uzrát na rostlinách nebo utrhnout, jakmile jsou úplně červená, a nechat dojít? Pokud to druhé, v jaké nejlíp teplotě? Po... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 18.3.2023
Jasně. Takže z těch českých, kromě Start a Stupice, se zdržuješ doporučení. Myslím, že je to škoda.  Milan
Česká rajčata 2017, 17.3.2023
Díky Vladimíre. Je to paráda. Dobře vědět, že se Češi - nebo i Slováci? - ani v tom rajčatovém světě nemají za co stydět. Kolik z nich je ještě nějak běžně k dostání? Jen tak mimochodem, pěstoval jsi je všechny, míněno zda jsi je ochutnal? Nebudu se... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 17.3.2023
Tak hlásím výsledky ochutnávky: 2 nejvyzrálejší 6 (z 10). I relativně sladká. Ty menší 3 mají tak za 4, protože opravdu byla kyselá. Příště je nechám tedy víc vyzrát. Ale ve srovnání s těmi, co mi dozrávaly doma přes zimu, pochoutka. Mnohem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 17.3.2023 Obsahuje fotku
Ahoj Vladimíre. Mám také od včerejška vyseto všechno z druhé várky, té do nížin. Letos později než loni, mám takové tušení, že letos půjdou ven později. A zrovna teď se chystám sklidit 5 svých Bejbino. Jsem zvědavý, jak kyselá budou, když jsou... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 16.3.2023
Pro pana 81.144. Tak jsme snad už správně. Jasně, jedno semínko nemá význam. Pro mne ale je záhada, jak by mohla být veškerá semínka, řekněme "deaktivována"? Stáří, tedy expirace, to není. A expirace je vždycky redukovaná.  Odkud je máte?... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.3.2023
Kvůli panu Martinovi, který má pravdu, že to sem nepatří, přenesu to Výsevu. Milan HP.
Rajčata 2023, 16.3.2023
Ne, omlouvám se vaší majoránce, že jsem ji špatně odhadl. Milan HP
Rajčata 2023, 15.3.2023
Takže se upřímně omlouvám za svou poznámku. Ale je to divné: nevyklíčilo ani jediné semínko? Milan HP
Rajčata 2023, 15.3.2023
A jak to vlastně dopadá s tou majoránkou? Jak dlouho už neklíčí? Milan HP
Výsev neúspěchy, 15.3.2023
Víte co, já už jsem se rozhodl, že s anonymy diskuze nepovedu, pokud se nebudou týkat zahrady. Od toho tu nejsem. Milan HP
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika