|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Valódi játékosvélemények népszerű kaszinókról, 16:25 Rozmohl se nám tady takový nešvar...
|  | Stroj na plevel, 17.5.2025 K nápadu zadavatele-ve velkovýrobě asi nepoužitelné, v malém hrozně drahé. Plevele jsou otravní jako vrabci, ale ani jich se dělem nezbavujeme, SPCH. |  |
|  | Staré a zapomenuté odrůdy meruněk, 16.5.2025 -hra na Boha má i takové následky, SPCH. |  | Rajčata 2025, 12.5.2025 Ste to fotil u nás, né? Já mám v sobotu sraz školy a tam budou borci, kteří rajčata sakra umí-zkusím od nich vyškemrat nějaké rostlinky. Pokud se to podaří, budu u nás king! SPCH |  | Množství letorostů, 6.5.2025 Markéto, říkám Vám ano! SPCH. |  | Roub, 1.5.2025 Prosím stop! Nechejte to pučet, přirůstat, na probírku je času hafo. Raději bych okolo roubovance odstranil travní, plevelnou konkurenci, ve které se navíc můžou skrývat ožírači listů -slimáci, šneci, housenky... a mravenci-chovatelé mšic... a... celý příspěvek > |  | Vylepšení a nové funkce pro vás, 30.4.2025 Já se připojuju! Jenom jestli nejsou ve lnu? SPCH |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 30.4.2025 -polapal jsem pilatky na švestkách, vyvěsím domečky proti obalečům a žluté desky na vrtule, postříkal jsem staré angrešty, které sice trpí na padlí, ale v chuti jsou nepřekonatelné-mamina už kontroluje slenice a víčka, letos asi bude co zavařovat,... celý příspěvek > |  | Tražite nove mogućnosti za kockanje?, 30.4.2025
|  | Jaké nové herní mechaniky se objeví ve výherních automatech v roce 2025?, 29.4.2025 Ale tam je tma, SPCH. |  |
|  | Záleží na výběru tématu výherního automatu pro výhru?, 26.4.2025 Hraju krásnou ruletu v sadu, na zahradě i na dvoře se slepicemi, králíky... Bílá, černá a červená blednou závistí nad tou paletou barev, chutí a vůní, SPCH. |  | Pykirovaní do bedniček misto do kelimku, 25.4.2025 Malířskou škrabkou, špachtlí... se sazenice lehce oddělí, bal se nerozpadne, čistě přeříznuté kořínky více odnožují, SPCH. |  | Zavíječ zimostrázový - predátor, 24.4.2025 Ti, co keře proplachují wapkou jsou spokojení, SPCH. |  | Nekvete šeřík, 23.4.2025 Je to mládě, je to víla jako to děvčátko z filmu Duhová kulička-počkejte ještě a i ten Váš šeřík se tzv.zakulatí, SPCH. |  | Nekvete, 20.4.2025 Moje Z.R. má 10 let. V pěti letech prvních pár kvítků, další 3 roky stejně tak. Roub z ní odebraný v jejích 4 letech a aplikovaný na vrchol Stanley-od další sezony ovalený květy a nádhernými plody. Na tu Z.R. jsem v jejím 4 roku přidal zprava a zleva... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|