Příspěvky uživatele - 141.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 10.9.2024
Jestli dáváte přednost tužším plodům, tak z plísniodolných je ještě Nagina. Máti jí vyčítala tužší slupku a teď je to jediné rajče, které ještě slušně vypadá a plodí. Přitom měla i MoutainMagic a Crimson Crush. plus ještě další neodolné odrůdy.... celý příspěvek >
Feferonky 2 druhy na jednom keříku?, 27.8.2024
Podle fotky to není jeden stonek, prostě jsou dvě rostliny vedle sebe, paprika se tak běžně pěstuje, pokud má výživu narostou obě. Jitka
Pozna niekto tento kvietok?, 27.8.2024
Je to hodně nekvalitní fotografie. Co Impatiens balsamina?
Rajčata 2024, 18.8.2024
Crimson Crush nejsou bifteky, jsou to velká rajčata. A u vás jsou Coctail Crush menší? Já jsem v sezoně nedovedla rozlišit jedno od druhého. Letos mám Moutain Magic a Naginu, konečně něco, co naroste menší, ale ne malinké. Alternarii jsem... celý příspěvek >
Co žere leknín?, 18.8.2024
Zvíře, pyšnící se přídomky jako „řekomyš americká“, či „velekrysa vodní“ To je nutrie. Takže vodní myš bude totéž.
Břečťan versus maliny, 4.8.2024
Vzrostlý břečťan má spotřebu jako strom. Dnešní maliny potřebují dost živin a vody, takže ano, může to dělat břečťan. Oslabené rostliny jsou napadány vlnovníkem a mšicemi. Další potíž může způsobit houbová choroba Didymella - poškozením borky prutů... celý příspěvek >
Co na plíseň okurkovou?, 25.7.2024
Před globální změnou se sely okurky ještě na Antonína, to je půlka června. Konec července - to by se musela podařit dlouhá sezona jako vloni. Jitka
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 8.7.2024
Metaldehydový přípravek se smí použít jen 3x, nebo 4x. https://www.agromanual.cz/cz/pripravky/insekticidy/insekticid/axcela Že to u malých balení není napsané, neznamená, že je to neškodné a může se to házet lopatou.
Jak na neplodný rybíz?, 21.6.2024
Starší větve jsou tmavší a větví se. Mladé světlé pruty, žádoucí jsou silnější, tenké se odstraní. Zkroucené vrcholové listy způsobuje mšice. Někdy je rychlejší zeptat se někoho v místě, než na internetu. Pokud vám to ukáže, budete příště už... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 4.6.2024
Ovšem ten web zveřejňuje jen klimaskeptické zprávy. Co si budeme, ten prach z Číny nakonec někde spadl a nic zdravého to nebylo. Jitka
HECHT 124 R, 4.6.2024
Ještě je možnost ucpaného víčka nádrže, musí přisávat vzduch.
Slimáci 2022, 28.5.2024
Obsah kofeinu v pressu je 20x nižší, než použila výzkumnice. A vzhledem k dobré rozpustnosti to bude s logrem podobné.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika