|
Příspěvky uživatele - 141.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 10.9.2024 Jestli dáváte přednost tužším plodům, tak z plísniodolných je ještě Nagina. Máti jí vyčítala tužší slupku a teď je to jediné rajče, které ještě slušně vypadá a plodí. Přitom měla i MoutainMagic a Crimson Crush. plus ještě další neodolné odrůdy.... celý příspěvek > |  | Feferonky 2 druhy na jednom keříku?, 27.8.2024 Podle fotky to není jeden stonek, prostě jsou dvě rostliny vedle sebe, paprika se tak běžně pěstuje, pokud má výživu narostou obě. Jitka |  |
|  | Pozna niekto tento kvietok?, 27.8.2024 Je to hodně nekvalitní fotografie. Co Impatiens balsamina? |  | Rajčata 2024, 18.8.2024 Crimson Crush nejsou bifteky, jsou to velká rajčata. A u vás jsou Coctail Crush menší? Já jsem v sezoně nedovedla rozlišit jedno od druhého. Letos mám Moutain Magic a Naginu, konečně něco, co naroste menší, ale ne malinké.
Alternarii jsem... celý příspěvek > |  | Co žere leknín?, 18.8.2024 Zvíře, pyšnící se přídomky jako „řekomyš americká“, či „velekrysa vodní“ To je nutrie. Takže vodní myš bude totéž. |  | Břečťan versus maliny, 4.8.2024 Vzrostlý břečťan má spotřebu jako strom. Dnešní maliny potřebují dost živin a vody, takže ano, může to dělat břečťan. Oslabené rostliny jsou napadány vlnovníkem a mšicemi. Další potíž může způsobit houbová choroba Didymella - poškozením borky prutů... celý příspěvek > |  | Co na plíseň okurkovou?, 25.7.2024 Před globální změnou se sely okurky ještě na Antonína, to je půlka června. Konec července - to by se musela podařit dlouhá sezona jako vloni.
Jitka |  | Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 8.7.2024 Metaldehydový přípravek se smí použít jen 3x, nebo 4x. https://www.agromanual.cz/cz/pripravky/insekticidy/insekticid/axcela Že to u malých balení není napsané, neznamená, že je to neškodné a může se to házet lopatou. |  | Jak na neplodný rybíz?, 21.6.2024 Starší větve jsou tmavší a větví se. Mladé světlé pruty, žádoucí jsou silnější, tenké se odstraní. Zkroucené vrcholové listy způsobuje mšice.
Někdy je rychlejší zeptat se někoho v místě, než na internetu. Pokud vám to ukáže, budete příště už... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2024, 4.6.2024 Ovšem ten web zveřejňuje jen klimaskeptické zprávy. Co si budeme, ten prach z Číny nakonec někde spadl a nic zdravého to nebylo. Jitka |  |
|  | HECHT 124 R, 4.6.2024 Ještě je možnost ucpaného víčka nádrže, musí přisávat vzduch. |  | Slimáci 2022, 28.5.2024 Obsah kofeinu v pressu je 20x nižší, než použila výzkumnice. A vzhledem k dobré rozpustnosti to bude s logrem podobné. |  |
 |
|
|
|