|
Příspěvky uživatele - 17.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 17.8.2024 Zajímavé, já na rajčeti nikdy žádné škůdce neměl, zato nemocí... Ještě bych rád dodal k tomu krupobití, kdy mi zůstaly z rajčat jen omlacene kolíky, jako jsem se vyjádřil k cibulí vedle. Vše jsem zastřihl a čekal kdy se a kde objeví nějaký lístek, a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 17.8.2024 Pane Petře, díky za nabídku, rád bych ji využil. Stradejte semena, na podzim se domluvíme, snad bych mohl také něco poslat, jen co vyselektuju co za to stojí. |  |
|  | Šeříky blízko sebe, 30.7.2024 Dobrý den, chtěla bych vysadit mladé keře šeříku blízko sebe, třeba i 0,5-1 m od sebe, s představou, že se budou proplétat, bílá a fialová varianta. Na kolik je to špatný nápad, když šeříky jsou solitéry? Tchanovci mají z šeříku živý plot a je to... celý příspěvek > |  |
|
|
|