Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aplikace fungicidu ve foliovniku / skleniku, 4.8.2021
Asi bylo lidem zle když ho zakázali používat. Za hodinu postrikam parcelu 1000m2.Mate velký skleník. 
Domácí šunka, 12.6.2021
Není hotová.1kg /72st. /1hod. Ne 10 min 70 st. ve středu a je hotovo.To muže být hotova tak panenka na grilu. Té stačí i 50 st.
Traktor špatně startuje, 10.5.2021
Tak snad to trápení máte za sebou. Podobně jsem se před časem trápil s Octavií. 3x -10x startovala pak nic. Pak nová baterka a zas dojem že to startuje. Pak nic a baterka navíc. Pak nastoupil Ferda mravenec soused. Kryt pod motorem jen tak odpáčil... celý příspěvek >
Traktor špatně startuje, 9.5.2021
Tak jestli píšete z dvou adres a jste to pořad vy, tak kde vám kontrolovali startér a řekli vám ze je v pořádku, Přeci ho musí dat na stolici a zjistí to. Jinak je to pokus omyl.
Opravdu je XP200 horší než Honda?, 17.4.2021
Ještě je v nabídce jak jsem koukal motor Kohler Command a má tlakové mazání. Jiná fora nenavstevujete? Já mám asi pátý rok taky GSV 190 Global, několik let po sedmdesátce, ale nějak nechápu ze vám vadí prehazovani nářadí při té nemoci a nevadí vám ta... celý příspěvek >
Sadbové zemiaky - stupeň množenia, 31.3.2021
Nechci zakládat nové téma.Chci se zeptat, jestli se to zdá jenom mě, nebo má někdo taky podobnou zkušenost. Jedná se o velikost sadbových brambor a zároveň jejich cena. Brambor si představují jako slepičí vajíčko a cenu takového bramboru 16-18 Kč za... celý příspěvek >
Dehtování, 26.3.2021
Taky zdravím. Když víte co je váš problém, tak něco pro to udělejte, aby problém přestal být problémem. Třeba udělejte ty dvířka ze dřeva, zazděte je a vkládejte horem, dejte tepelnou izolaci, tak jako je izolovaný třeba kotel na uhlí. Nebo přidejte... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 18.3.2021
Jak vidím, všichni se snažíme co nejlépe Vám poradit.Napadlo mě, když jsem dneska prohlížel YouTube, že podobnou udirnu má -dejte Lupu a vyhledejte video Jan Kruliš -tradiční každoroční uzeni.Ukazuje tam, jak zkrátil trubku a pod.Je tam hodně videí a... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 15.3.2021
Než přejdeme k té udirne co jsem viděl na obrázku, tak základ, aby nebyly klobasy kyselé, je potřeba je prohřat. Nesmějí se orosit(jako studené brýle, nebo pivo z lednice) To se pak na klobasach srazí ocet a nedá se to jist, smrdí sklep, smrdí... celý příspěvek >
Otáčky Vari Honda 190 pomoc, 14.3.2021
Na YouTube zadejte Honda GSV regulátor otáček a seznamujte se s principem. Mluví anglicky ale je pěkně vidět mechanizmus. Nebo počkat, až budete moci jet z vesnice do servisu.
Tak se asi hnuly ty pruzinky. Vedle bovdenu dole. Pro náročné, žádné násilí. Dřív to zavírá. No co jiného mohl ten bovden zničit.
Já to mám doma, ale moc nechápu co všechno jste mohl tím zachycením bowdenu zničit. Pro někoho je to minutová záležitost (povolit bowden a dat ho dozadu).
Benzínová sekačka vs. Aku sekačka, 28.2.2021
Tak si myslím, ze pro vás není vhodný motor Honda. Je citlivý na bioslozky Mám ho ve Vaří.Kupuji benzin Verva100 a léju ho do krovinaku pily do sekačky B&S a ještě dávám stabilizátor. Sekacka rotační je asi desetiletá, měnil jsem jen remenici na... celý příspěvek >
Pramen na zahradě, 6.2.2021
Když ji budete zachytavat do jakékoliv nádoby, třeba do studny, to je taky nádoba, tak potom,    co se v tom přestanete šťourat, tak si kal sedne a voda bude čistá.To příroda umí. Podle vás by drenazky v poli, které se tam dávaly v... celý příspěvek >
Sůl v naloženém mase na uzení, 28.1.2021
Nestačí místo napichovani jen obalit v soli.Vůbec jste asi nepochopil, proč se to napichuje. Když to jen obalite v soli tak pak čekáte 5 týdnu než se to dostane do středu masa. Když to napichnete tak čekáte jen na to než se ohřeje udirna. V nadsázce... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika