|
Aplikace fungicidu ve foliovniku / skleniku, 4.8.2021 Asi bylo lidem zle když ho zakázali používat. Za hodinu postrikam parcelu 1000m2.Mate velký skleník. |
 |
Domácí šunka, 12.6.2021 Není hotová.1kg /72st. /1hod. Ne 10 min 70 st. ve středu a je hotovo.To muže být hotova tak panenka na grilu. Té stačí i 50 st. |
 |
|
 |
Traktor špatně startuje, 10.5.2021 Tak snad to trápení máte za sebou. Podobně jsem se před časem trápil s Octavií. 3x -10x startovala pak nic. Pak nová baterka a zas dojem že to startuje. Pak nic a baterka navíc. Pak nastoupil Ferda mravenec soused. Kryt pod motorem jen tak odpáčil... celý příspěvek > |
 |
Traktor špatně startuje, 9.5.2021 Tak jestli píšete z dvou adres a jste to pořad vy, tak kde vám kontrolovali startér a řekli vám ze je v pořádku, Přeci ho musí dat na stolici a zjistí to. Jinak je to pokus omyl. |
 |
Opravdu je XP200 horší než Honda?, 17.4.2021 Ještě je v nabídce jak jsem koukal motor Kohler Command a má tlakové mazání. Jiná fora nenavstevujete? Já mám asi pátý rok taky GSV 190 Global, několik let po sedmdesátce, ale nějak nechápu ze vám vadí prehazovani nářadí při té nemoci a nevadí vám ta... celý příspěvek > |
 |
Sadbové zemiaky - stupeň množenia, 31.3.2021 Nechci zakládat nové téma.Chci se zeptat, jestli se to zdá jenom mě, nebo má někdo taky podobnou zkušenost. Jedná se o velikost sadbových brambor a zároveň jejich cena. Brambor si představují jako slepičí vajíčko a cenu takového bramboru 16-18 Kč za... celý příspěvek > |
 |
Dehtování, 26.3.2021 Taky zdravím. Když víte co je váš problém, tak něco pro to udělejte, aby problém přestal být problémem. Třeba udělejte ty dvířka ze dřeva, zazděte je a vkládejte horem, dejte tepelnou izolaci, tak jako je izolovaný třeba kotel na uhlí. Nebo přidejte... celý příspěvek > |
 |
Klobásy opět nakyslé, 18.3.2021 Jak vidím, všichni se snažíme co nejlépe Vám poradit.Napadlo mě, když jsem dneska prohlížel YouTube, že podobnou udirnu má -dejte Lupu a vyhledejte video Jan Kruliš -tradiční každoroční uzeni.Ukazuje tam, jak zkrátil trubku a pod.Je tam hodně videí a... celý příspěvek > |
 |
Klobásy opět nakyslé, 15.3.2021 Než přejdeme k té udirne co jsem viděl na obrázku, tak základ, aby nebyly klobasy kyselé, je potřeba je prohřat. Nesmějí se orosit(jako studené brýle, nebo pivo z lednice) To se pak na klobasach srazí ocet a nedá se to jist, smrdí sklep, smrdí... celý příspěvek > |
 |
Otáčky Vari Honda 190 pomoc, 14.3.2021 Na YouTube zadejte Honda GSV regulátor otáček a seznamujte se s principem. Mluví anglicky ale je pěkně vidět mechanizmus. Nebo počkat, až budete moci jet z vesnice do servisu. |
 |
|
 |
Otáčky Vari Honda 190 pomoc, 14.3.2021 Tak se asi hnuly ty pruzinky. Vedle bovdenu dole. Pro náročné, žádné násilí. Dřív to zavírá. No co jiného mohl ten bovden zničit. |
 |
Otáčky Vari Honda 190 pomoc, 14.3.2021 Já to mám doma, ale moc nechápu co všechno jste mohl tím zachycením bowdenu zničit. Pro někoho je to minutová záležitost (povolit bowden a dat ho dozadu).
|
 |
Benzínová sekačka vs. Aku sekačka, 28.2.2021 Tak si myslím, ze pro vás není vhodný motor Honda. Je citlivý na bioslozky Mám ho ve Vaří.Kupuji benzin Verva100 a léju ho do krovinaku pily do sekačky B&S a ještě dávám stabilizátor. Sekacka rotační je asi desetiletá, měnil jsem jen remenici na... celý příspěvek > |
 |
Pramen na zahradě, 6.2.2021 Když ji budete zachytavat do jakékoliv nádoby, třeba do studny, to je taky nádoba, tak potom, co se v tom přestanete šťourat, tak si kal sedne a voda bude čistá.To příroda umí. Podle vás by drenazky v poli, které se tam dávaly v... celý příspěvek > |
 |
Sůl v naloženém mase na uzení, 28.1.2021 Nestačí místo napichovani jen obalit v soli.Vůbec jste asi nepochopil, proč se to napichuje. Když to jen obalite v soli tak pak čekáte 5 týdnu než se to dostane do středu masa. Když to napichnete tak čekáte jen na to než se ohřeje udirna. V nadsázce... celý příspěvek > |
 |