Příspěvky uživatele - 191.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gregor Mendel by měl radost, 15.8.2024 Obsahuje fotku
Cukety sklizeny (viz. foto).
Cyprusovec leylandský - vytvorenie sukromia, 14.8.2024
Dobrý den, mám u plotu 4 stromy, cca 30 let. Rozestupy odhaduji na 1m. Počítejte s tím, že bez řezu to bude obrovský strom, na výšku i šířku (hodně zastíní). Před 10 lety jsem je zkracoval, z nejdelšího žebříku a bylo to někde v polovině výšky.... celý příspěvek >
Gregor Mendel by měl radost, 2.8.2024 Obsahuje fotku
Na fotce jsou sourozenci. Dvě rostliny, vypěstované ze semen jediného plodu. jz77f
Co na plíseň okurkovou?, 21.7.2024
Děkuji všem za užitečné informace. Hned jsem okurky opět stříkl, ale je to stříkání už napadených rostlin. Jak píše Kuky, chtělo to včas, pravidelně, preventivně. Ještě pár nápadů... Jsou toto mýty? 1. Stačí otrhat napadené listy. 2.... celý příspěvek >
Co na plíseň okurkovou?, 16.7.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, jaký přípravek se vám osvědčil proto plísni okurkové? Okurky jsem někdy začátkem května stříkal Ortivou a po nějaké době Previcurem Energy, ještě před objevením plísně. Jak je vidět, nepomohlo to.. jz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika