|
Příspěvky uživatele - 212.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskyne 2024, 20.6.2024  Francoise částečně roztrhaný přelitím už začal po dalším lijáků hnít, byl měkký už před týdnem, takže je přezrálý, 16,5Brix šťavnatý sladký, ale výrazná hořkost dužiny pokazila chuť - zřejmě zapříčiněno přelití vodou/vyplavení dusíku a špatný vývoj... celý příspěvek > |  | A co vaše višně?, 19.6.2024 U nás višně zmrzly, na stromu bylo tak 100 plodů, ještě nezralé kyselé je před týdnem sežrali kosi, úplně do poslední. Třešní májovek Burlat po mrazech u domu přežilo,, jen" tak 50kg... nestačilo to, hejna špaci sežrali komplet vše... z těch třešní... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoň SUGAR TIME, 19.6.2024 A Springcresty ti ještě nezměkly? Zajímavé že zraje tak brzo. MH |  | Meruňky 2024, 19.6.2024  Vanillacot, ještě tuhé, vybarvují. MH |  | Meruňky 2024, 19.6.2024  Orangered ještě není, je trochu pozdnější, začíná měknout. MH |  | Meruňky 2024, 19.6.2024  2 ze 4 měknoucích Perlecot napíchla havěť - díry asi obaleči začaly hnít, chuť průměrná dobrá, zatím lehce fádnější... 2 plody jsou ještě na stromě. MH |  | Meruňky 2024, 19.6.2024  Big red dužina 16% Brix. MH |  | Meruňky 2024, 19.6.2024  Korzár - pěkné meruňky, ty odrůdy jsem ještě neviděl. A to Mirlo Rojo, mohly by to být chuťovky? Ty koupené Mirlo Anaranjado už před časem výborné meruňky. Španělé pěstují trojici Mirlo Rojo / Anaranjado / Blanco...
U mě dnes spadnul jeden ze... celý příspěvek > |  | Broskyne 2024, 18.6.2024 Jo, vybarvují vám ty broskvičky krásně MH |  | Meruňky 2024, 18.6.2024 Pár stromům u domu, meruňky a broskve, jsem přitopil přes ty poslední mrazy, takže něco přežilo pár kusů z přiroubovaných odrůd, něco jsou taky stromky v květináči (ten Anton Errani, Bulida) - ty jsem měl kryté, cca 0°C, nic nezmrzlo - dělal jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňky 2024, 18.6.2024  Antonio Errani taky nějak nesedí s tabulkama, že by další faleš? Měl by zrát po Leskorách, a tento na fotce zatím zelený tvrdý, měl být v tuto dobu aspoň vybarvený. MH |  | Meruňky 2024, 18.6.2024  V květináči stromek koupený jako Bulida má už první zralé měkké meruňky, mouchy už oblizují , zatím čekám. Vypadá na falešnou Bulidu, zraje nějak brzo... jako Leskory nebo nakonci Leskor. I když přesný termín jsem se z webu nedozvěděl, všude uvedeno... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 18.6.2024  Carmentop 14-15% brix. MH |  | Meruňky 2024, 18.6.2024  Jednou za tři roky to už je pomalu s jabkama. Meruňky naposled 2018 příští to bude už 7. rok v řadě, rychle to letí, pokud opět nazarodí, tak asi už nikdy. A to nám klimaextrémisti internetoví žvanilové předpovídali že budem pěstovat tropické... celý příspěvek > |  | Broskyne 2024, 16.6.2024  Pěkné pane Walter, to už by mohly každou chvílí měknout?
Mám v koruně jeden plod o chlup ranější Francoise, vypadalo to že už je zralý, ale stále ještě nezměknul, takže bude jako posledně až nakonci Leskor.
Springcresty zatím plody nemám, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|