Příspěvky uživatele - 212.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskyne 2024, 20.6.2024 Obsahuje fotku
Francoise částečně roztrhaný přelitím už začal po dalším lijáků hnít, byl měkký už před týdnem, takže je přezrálý, 16,5Brix šťavnatý sladký, ale výrazná hořkost dužiny pokazila chuť - zřejmě zapříčiněno přelití vodou/vyplavení dusíku a špatný vývoj... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 19.6.2024
U nás višně zmrzly, na stromu bylo tak 100 plodů, ještě nezralé kyselé je před týdnem sežrali kosi, úplně do poslední. Třešní májovek Burlat po mrazech u domu přežilo,, jen" tak 50kg... nestačilo to, hejna špaci sežrali komplet vše... z těch třešní... celý příspěvek >
Broskvoň SUGAR TIME, 19.6.2024
A Springcresty ti ještě nezměkly? Zajímavé že zraje tak brzo.  MH
Meruňky 2024, 19.6.2024 Obsahuje fotku
Vanillacot, ještě tuhé, vybarvují. MH
Orangered ještě není, je trochu pozdnější, začíná měknout. MH
2 ze 4 měknoucích Perlecot napíchla havěť - díry asi obaleči začaly hnít, chuť průměrná dobrá, zatím lehce fádnější... 2 plody jsou ještě na stromě. MH
Big red dužina 16% Brix. MH
Korzár - pěkné meruňky, ty odrůdy jsem ještě neviděl. A to Mirlo Rojo, mohly by to být chuťovky? Ty koupené Mirlo Anaranjado už před časem výborné meruňky. Španělé pěstují trojici Mirlo Rojo / Anaranjado / Blanco... U mě dnes spadnul jeden ze... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 18.6.2024
Jo, vybarvují vám ty broskvičky krásně MH
Meruňky 2024, 18.6.2024
Pár stromům u domu, meruňky a broskve, jsem přitopil přes ty poslední mrazy, takže něco přežilo pár kusů z přiroubovaných odrůd, něco jsou taky stromky v květináči (ten Anton Errani, Bulida) - ty jsem měl kryté, cca 0°C, nic nezmrzlo - dělal jsem... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 18.6.2024 Obsahuje fotku
Antonio Errani taky nějak nesedí s tabulkama, že by další faleš? Měl by zrát po Leskorách, a tento na fotce zatím zelený tvrdý, měl být v tuto dobu aspoň vybarvený. MH
V květináči stromek koupený jako Bulida má už první zralé měkké meruňky, mouchy už oblizují , zatím čekám. Vypadá na falešnou Bulidu, zraje nějak brzo... jako Leskory nebo nakonci Leskor. I když přesný termín jsem se z webu nedozvěděl, všude uvedeno... celý příspěvek >
Carmentop 14-15% brix. MH
Jednou za tři roky to už je pomalu s jabkama. Meruňky naposled 2018 příští to bude už 7. rok v řadě, rychle to letí, pokud opět nazarodí, tak asi už nikdy. A to nám klimaextrémisti internetoví žvanilové předpovídali že budem pěstovat tropické... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 16.6.2024 Obsahuje fotku
Pěkné pane Walter, to už by mohly každou chvílí měknout? Mám v koruně jeden plod o chlup ranější Francoise, vypadalo to že už je zralý, ale stále ještě nezměknul, takže bude jako posledně až nakonci Leskor. Springcresty zatím plody nemám, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika