|
Příspěvky uživatele - 199.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody - hodně listů, málo plodů, 31.5.2023 Hnojili jsme koňskými koblihami - kdy a kolik?
Asi moc dusíku pro jahody. |  | Ořešák - divné výhonky, 26.5.2023 Vhodnejší by spíš byla močovina než dusíkaté vápno. Jedna lžíce /25g/ je málo. |  |
|  | Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 17.5.2023 A jakou zeminu jste dal do těch kontejnerů? |  | Jaké zahradní nůžky?, 3.5.2023 Zkušenosti nemám,. Kolik to stojí? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 25.4.2023 Herbicid Bandur je vhodný do jahod? Asi ne, nic jsem k tomu nenašel. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 24.4.2023 Score se dá u nás koupit nebo jste chtěl větší balení?
Koupil jsem Orvego na slovenském eshopu... poslali mi ho po domluve z ceskeho. Jake byste doporucil davkovani na brambory a rajcata? |  | Mohu již přenést do skleníku?, 18.4.2023 Špatně vyhodnocená osobní zkušenost je k ničemu. Pan Milan HP stále píše nesmysly o tom, že dle jeho "osobní zkušenosti" není vhodné moc hnojit brambory draslíkem, i když je tomu právě naopak. S mořenými semeny je to stejné, producenti semen... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 Na okurky může být ve skleníku na Vysočině zima. Nezničí je mráz, ale dlouhodbé nízké teploty, dochází k tomu někdy i v květnu. |  | Postriky ovocnych stromu, 13.4.2023 Výměna baterie - nebyla ta baterie nabitá? |  | Kultivátor, který i "ryje", 24.2.2023 No nevím, hmotnost jen 27 kg. Moc bych nevěřil, že to zpracuje do hloubky 20 cm. Nejlíp, pokud byste měl možnost si to u někoho vyzkoušet, jak to pracuje a jak se s tím pracuje. |  |
|  | Kultivátor, který i "ryje", 23.2.2023 Mám rotavátor VARI K-60, je to s ním dost namáhavé, i když to netrvá dlouho. Takže spíš nedoporučuji. Možná ten s koly o kterém píše pan PP. |  | Kultivátor, který i "ryje", 23.2.2023 Kultivátor/rotavátor asi rytí nenhradí, Na podzim ryji, na jare používám rotavátor. Mám cca 140 m2. Na 40m2 se to podle mne nevyplatí. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.1.2023 V popisu odrůdy bývá uvedeno, jaké je nasazení hlíz a doporučená vzdálenost pro výsadbu. Např. firma Europlant uvádí o odrůd:
"Jelly má střední nasazení hlíz. Proto doporučujeme vzdálenost v řádku 28 - 30 cm (~ 46.000 rostlin na 1... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 26.1.2023 To asi bramboru nedonutíte. Jedině sázet blíž k sobě nebo použít odrůdu, která nasazuje vice hlíz. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 24.1.2023 Dobré zásobení hořčíkem - zapravit hořkou sůl do půdy před výsadbou nebo přidat hořkou sůl do prvních dvou fungigidních postřiků (2-3%). |  |
 |
|
|
|