|
HECHT 962, 19.8.2023 Chcete radu? Tak čtěte papír který jste dostal a michejte přesně směs.Používejte jediné olej který vám prodali.Jestli tam budet dávat jiný, třeba místo červeného zelený , muže se vám stát že vás vyhodí už od dveří. Některé nadrzky jsou bílé a... celý příspěvek > |
 |
Wolf-garten Expert 92.160 H, 5.8.2023 Má nabehano 300 mth. Píšete. Nebo má nabehano 300 provozních hodin. To poznáte když traktor nastartujete a přesně za hodinu vám tam naskočí další hodina. Je jedno jestli se motor točí na volnobeh nebo střídavě více méně. Na motohodiny už si nikdo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023 Tak jsem se moc nespletl. Pan Mičurin mě předběhl píšu pomalu. |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023 Tak jestli má sadbový brambor 6 deka, mohlo být 41 kusů na 2,5 kg. Ty by se vešly na řádek dlouhý 11 m.
Větší např.9 dkg by mohlo být 27 ks a osazely by se na řadek dlouhý 8 m nebo 4 řádky dlouhé 2 m. 6m2.??
|
 |
Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Tak když nechcete aby to vypadalo ze někoho, nebo aby si někdo nemyslel, tak proč přidáváte 76 a 77 článek, který nic nemá společného s pěstováním borůvek. Paní vladena muže být klidně pan Vláďa nebo někdo jiný a tak se k tomu stavím. Vím a nápisu... celý příspěvek > |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 22.7.2023 To je technická věc. To si omylem mužů bofixem kterým jsem postrikal trávník a posekanou trávu dal do kompostu znovu pohnojit záhon a je mozne ze mi tam nic neporoste.Zajímalo mě co se stane když po bramborach ošetřených na plíseň dam karotku... celý příspěvek > |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 21.7.2023 Co mě zaujalo?Že pozdní brambory mají 2x větší výnos než rané. Sice tomu moc nevěřím ale budiš. Další poznámku bych měl k těm postrikum. Ochrana lhůta postriku na plíseň bramboru je 7 dni. Stejně na cibuli. Domnívám se, ze za 7 dni tu cibuli mužů... celý příspěvek > |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 21.7.2023 Myslím, že chuťové jsou si dneska odrůdy podobné. Jestli mám Dali, Adély, Princez, velmi rané Impaly a já nevím co všechno už jsem měl. Jeden, nebo třeba 5 roku si to budete chválit a pak dostanete za uši a nebudete tomu věřit. Kazda brambora má... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru ++++, 18.7.2023 A proč to sem píšete, jste v dozorčí radě, nebo v autobusu na cestě ze zahrady a krátit si čas? |
 |
Změny ve fóru +++, 17.7.2023 Kdy si konečně uvědomíte, že svobodný člověk není žížala po dešti a může vstoupit kam uzná za vhodné. Co to jsou příspěvky nezahrada?Tolerantni člověk má vyslechnout všechno.Zahrádkář především.Každý jsme jiný. |
 |
|
 |
Rajčata 2023, 16.7.2023 Zkusím vložit |
 |
Nestartuje křoviňak, 24.6.2023 Co to znamená že benzin teče? Jako dáte suchou svíčku, startujete motor nechytne a po vymontovani svíčka je mokrá? |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.6.2023 Pane KUKY děkuji za vysvětlení. Já jsem brambory včera přípravkem postříkal, to mi nedělá takový problém, spíš mi vadí, že o sobě začínám pochybovat jestli jsem schopen chápat text který čtu. Nebyla to nikdy moje oblíbená činnost, číst... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 17.6.2023  Ať to někdo posoudí co píšou UPŘESNĚNÍ POUŽITÍ
Já čtu, že se to nemá používat preventivně.
K zabránění vzniku rezistence neaplikujte tento přípravek preventivně, čárka a pak... |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 17.6.2023 Koupil jsem proti plísní přípravek Magnicur Finito. V návodu píšou, k zabránění vzniku rezistence neaplikujte tento přípravek preventivně a ne stále po sobě bez přerušení ošetřením jiným fungicidem s odlišným mechanismem účinku.
Tak mám to... celý příspěvek > |
 |