|
Příspěvky uživatele - 107.148
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Japonská vrba, uschly listy, 12.7.2024 Do země šla z kontejneru dobře prokorenena. Jama byla z kazde strany cca o 10 cm vetsi nez byla v kontejneru, vysypala jsem dno a okolo zahradnim zubstratem. Proti slunci jsem to teda nechranila. Je to na vychodni strane a sviti tam cca do 14 hod |  | Japonská vrba, uschly listy, 12.7.2024 To je jasne, myslela jsem ze u toho zavlazovani rovnou vsechno zalejeme ke kminku. Ale možná teda vrba v zemi potrebuje fakt vic. Zkusim prolivat rano i vecer |  |
|  | Japonská vrba, uschly listy, 11.7.2024  Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit co dělat s Japonskou vrbou? Koupena cca 14 dní zpět, víc jak týden je v zemi a ze dne na den jí uschla polovina listů. Když na ně sáhnu, tak mi zůstane na rukou takový bílý prach. Asi k mouce bych to... celý příspěvek > |  |
|
|
|