Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023
Možná je tazatel Aley čahoun a jeho kolena výš než u průměrného člověka? Jestli se nechce s prodejcem domlouvat, tak může nízký stromek zasadit do kontejneru-nejen, že tím dosáhne výšky dle svých představ, ale zároveň bude tento mobilní! SPCH
Nikdy neřezaná třešeň - úprava a zkrácení, 8.3.2023
Taky by bylo vhodné tlumit monilii, SPCH.
Tmavé dřevo při řezu, 6.3.2023
Z fota jednoho řezu se asi nestanoví jednoznačná diagnóza a už vůbec ne rozsudek smrti. Spousta starých stromů trpí různými chorobami-Vy na té Vaší jabloni už dlouho pozorujete plodnice dřevokazných hub? Boule mohou vznikat i v důsledku aktivity mšic... celý příspěvek >
Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023
Zadavatel uvažuje správným směrem-současný terminál pryč, brzy jej nahradí nový, ty krátké a i některé delší tenké výhony-byť směřují do zatím řídké koruny- bych nechal zarodit a poté odstranil. Dlouhé kosterní pokrátit a ty s ostřejším nasazením... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 23.2.2023
Vážený p.Mičurine II, nepomohlo by k bujnějšímu růstu dříve vštěpeného roubu na ten vršek přiroubování ještě jednoho, či dvou roubů? SPCH
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.2.2023
-souhlas o změně výsledné chuti-vnímání vlivu octu-asi dva roky zpět. Ani před desítkami roků mi zn.okurky nechutnaly- mám raději sladší nakl.okurky i ovoce, např.kompot z meruněk, do kterého moja jednou dala podle receptu doporučené množství cukru... celý příspěvek >
Co na okousané stromy?, 22.2.2023
Snad jutou?
Plot pre nosnice, 17.1.2023
Slepice ohrožuje i mokro-nejen zmoknutí, ale i vlhko v kurníku, takže ten i voliéra by měl být zbudován stran rozměrů velkoryse. Pohyb nejen Vaší drůbeže po rovině je energeticky méně náročný, zdravé kusy s terénem na fotce problém mít nebudou. Suché... celý příspěvek >
Řez zanedbané jabloně, 17.1.2023
Ta Vám nevyhovující, pro Vás nechutná odrůda může té Vámi preferované poskytovat pyl. I proto by bylo dobré postupovat s rozvahou, postupně-ostatně něco takového máte v úmyslu. Starší, přerostlé a přehoustlé jabloně mívají sklon poskytovat větší... celý příspěvek >
Plot pre nosnice, 17.1.2023
Souhlas s doporučením vybudovat voliéru, která-když bude chráněna i shora a proti podhrabání, má spoustu plusů. Zakladateli, jestli vedle-poblíž chovného prostoru bydlíte a budete drůbež na noc zavírat do kurníku, snad se Vašim svěřencům bude dobře... celý příspěvek >
Vyhnívání stromu, 12.1.2023
Ano, máte pravdu v tom, že jste nejspíš autorem dotazu s tou fotkou, na který jste si odpověděl a tím pádem je story konec, SPCH.
Vyhnívání stromu, 12.1.2023
To, že jste paranoidní ještě neznamená, že po vás nejdou! Údivu paní Lídy se zase nedivím já-no co už, při čekání na kvalitnější fotky nebohého vyhnilého stromu se přemele lecos-netroll SPCH.
Vyhnívání stromu, 11.1.2023
Lžete: denně se zde nevyskytuju, občas jsem někomu poradil, nenavážím se, pouze se ohrazuju proti i vašim lžím, SPCH.
: zásah na komoru? SPCH
Hmm, 189.109 mi silně připomíná jednoho, který se do mě na vojně zamiloval a byl zklamaný, když jsem mu nedal, protože na kluky nejsem. Tomuto radílkovi asi někdo rozkopal bábovčičky, no, snad ten binec uklidí pomocí dobře viditelné zednické lžíce +... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika