|
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 11.7.2024 Dobrý den,
všichi jsme tak trochu ovlivněni dobou minulou a při čtení RP "mezi řádky" může záležet i např. na tom, čtete-li to černé na bílém podkladě nebo bílé na černém podkladě. Ne, vážně, nemusíte mne podezírat z ničeho nekalého. Těch pár... celý příspěvek > |
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 10.7.2024 Dobry den, predne - nejsem zadnym distributorem zadneho pripravku na ochranu rostlin a nemam prazadne ambice nekomu neco prodavat nebo jakkoliv vnucovat informace či konkretni reseni. Zakoupil jsem v zahranici 20kg baleni a nekolik kg jsem mel navic... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 10.7.2024 Dobrý den,
budete-li mít vážný zájem o podrobnější informace, ozvěte se prosím na nohavica.vlastimil@gmail.com. Mohu Vám poskytnout 50-ti stránkový dokument v AJ který zpracovala EFSA (European Food Safety Authority). Je to v *.pdf a zabývá se to... celý příspěvek > |
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 9.7.2024 Dobrý den,
v tomto případě NENÍ příspěvek o přípravcích obsahující účinnou látku metaldehyd C₈H₁₆O₄ ale fosforečnan železitý FePO4. Všeobecně nedoporučuji používat mnohonásobně toxický metaldehyd. Chcete-li už chemicky... celý příspěvek > |
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 6.7.2024 Ano, máte pravdu. Pokoušel jsem se dohledat rozumné vysvětlení proč je v návodu napsáno toto omezení. Nepodařilo se mi nalézt uspokojivou odpověď. Zná-li někdo z odborníků či lidí s relevantním chemickým vzděláním důvod, budu velice rád za... celý příspěvek > |
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 5.7.2024 Ještě připojuji odkazy na Návod k použití a rovněž na stažení Bezpečnostního listu přípravku:
https://www.agromanual.cz/download/pdf_etiketa/e_sluxx_hp.pdf
https://agromanualshop.cz/sluxx-hp-20kg/
|
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 5.7.2024 Zdravím všechny zahrádkáře kteří zápasí s letošní invazí Plzáka Španělského.
Vlastníme malou zahradu 2000m2 na které se nám již roky celkem úspěšně daří vypěstovat kompletní sortiment zeleniny a ovoce pro rodinnou vlastní spotřebu v režimu... celý příspěvek > |
 |
Ontario a Wagenerovo, 9.3.2023 Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o nějaký zdroj, ze kterého popisujete odrůdu. Rožnovské citrónové? Moc děkuji |
 |