|
Škůdce nemoc?, 26.6.2023 od vás bych takovou příkrou odpověď panu Mičurinovi nečekal. Walter |
 |
Změny ve fóru +++, 26.6.2023 tak příspěvek s fotkou se před půlhodinou konečně objevil mezi novými příspěvky, ovšem v pořadí podle času vložení příspěvku diskutérem, tedy před dvěma dny a od té doby po něm přibylo dalších 37 příspěvků, takže jako o novém příspěvku o něm už... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Změny ve fóru +++, 25.6.2023 Při vkládání fotek se také něco změnilo. Fotografii lze vložit jen s nějakým textem příspěvku a jako novinka oproti minulosti je nutnost napsat ještě název fotografie. Zbytek je při starém. Včera jsem vložil v 16:02 fotografii s textem příspěvku a... celý příspěvek > |
 |
Broskve 2023, 24.6.2023  Springcrest. W. |
 |
Broskve 2023, 24.6.2023 všechno je letos pozdější, i Springcrest. Dnešní foto. Walter |
 |
Co je to za muchotravku?, 22.6.2023 muchomůrka šafránová, známá i pod názvem pošvatka šafránová, roste na světlých místech v listnatých i jehličnatých lesích i mimo les, v parcích, zahradách, především pod břízami, na kyselých půdách, od května do října. Pokud chcete mít opravdu... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 19.6.2023 nejspíš máte pravdu |
 |
Předpěstování košťálovin, 19.6.2023 dnes také hned vyseju na uvolněná místa špičaté zelí, červenou řepu a keříčkové fazole. Walter |
 |
Předpěstování košťálovin, 19.6.2023 tak bohužel, při téhle výhni venku ani dvě vydatné zálivky za den nestačí a tak dnes sklidím asi 20 zbylých květáků a nacpu je do chladničky. asi 15 menších zelí a 5 květáků už jsme zkunzumovali, máme teď bezmasé dny. Kupříkladu takový salát ze... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 19.6.2023 tak já jsem zjistil, že mi něco žere nať a larvy mandelinky jsem žádné nenašel. Ale po deváte večer se začalo něco rojit ve vzduchu a narážet do mě a oni to byli praví nefalšovaní chrousti. |
 |
|
 |
Nemoc hrušně, 19.6.2023 je to strupovitost hrušně. Walter |
 |
Moje zahrada, 16.6.2023 promiňte, to byla reakce na předchozí příspěvky na počátku tohoto vlákna, zda se fotografie zobrazují ihned nebo ne. Fotku jsem nevložil sem do tohoto vlákna, ale do dnešního příspěvku s bramborami. No a v nových příspěvcích se tento příspěvek zatím... celý příspěvek > |
 |
Moje zahrada, 16.6.2023 Tak dnes jsem v 15:44 vložil příspěvek s textem a fotografií a dosud stále mezi novými příspěvky zobrazený není. Takže to vypadá, že všechno je při starém. To mě mrzí. Walter |
 |
Broskve 2023, 16.6.2023 dnes jsem na broskvoních provedl letní řez, hlavně k prosvětlení koruny a možnosti protrhání plodů. Foto sem ani nebudu dávat, když se nezobrazí. Walter |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 16.6.2023 mám svoje letošní první brambory, na snímku vedle. No a aspoň si vyzkouším, zda se vkládání příspěvků s fotografiemi posunulo k lepšímu. Walter |
 |