|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okurky, špatný růst, 27.7.2025 To že něco nevidíte, může být tím, že to jen prostě není na fotce. Dveře by tam být měly, přesto že je nevidíte. Přece se tazatel nedostává do skleníku podhrabem! |  | Okurky, špatný růst, 27.7.2025 Zdržel bych se kritiky způsobu pěstování. Jako sviluška to nevypadá, její projevy jsou jiné. Mohly by to být klopušky, ty dokážou zlikvidovat porost bleskově. Postřik insekticidem. Nebo možná to bakteríální vadnutí, postřik a zálivka Previcurem... celý příspěvek > |  |
|  | Okurky, špatný růst, 26.7.2025 Na to není potřeba žádná samostatná aplikace, systém Android to má vestavěné v základu. |  | Meruňky 2025, 23.7.2025 Dneska jsem ochutnal Bergeron, kterou jsem zasadil kdysi dávno v Sezimově Üstí na zahradě příbuzných. Je to po dlouhých letech vlastně první sklizeň, nevědí co s meruňkama. Je dobrá, není moc kyselá, nemám s čím porovnat. |  | Cibule, 19.7.2025 Mám přibližně stejnou. Uvítal bych 14 dní sucha, aby to nezplesnivělo. Tady furt lilo. |  | Nový ovocný sad, 17.7.2025 Sázet ovocné stromy a následně je kácet je úvaha hodná Kocourkova. Už při dnešních cenách výpěstků. Těch důvodů proč je to chiméra je víc a nemá cenu to rozvádět. Pokud to chápeme tak, že to má vzniknout jaksi jednorázově. |  | Nový ovocný sad, 16.7.2025 Je to nerealizovatelné, post je nesmyslný. Třeba jak - kde sehnat odpovídající vysněné odrůdy na zamýšlených podnožích. Tazatel si jen hraje s grafickým programem a možná AI. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 10.7.2025 Přiznám, že už si na to moc nepamatuju, ale myslím, že plíseň vcelku poznám. Proto jsem asi nědělal další zákroky. Zda je to plíseň nedokážu posoudit, u mne nebývá při plísni nikdy list žlutý, vždy hned černá. JInak malá koktejlová rajčata už zrají,... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - usychání, 28.6.2025 114.30 má recht, Slabé sazenice borůvek nebudou dobře prosperovat. Kupte novou, se silnými výhony. Dobře připravte záhon se správným substrátem.. |  | Broučci na květech révy, 16.6.2025 Réva hmyz k opylení nepotřebuje. |  |
|  | Malinoostružina, 14.6.2025 Tak to jsem se domníval taky, byla na ní i visačka. Vzhled a plod stejný. Co to tedy opravdu bylo nevím. Letos vymrzla. |  | Jaké vybrat nůžky na živý plot?, 7.6.2025 Osobně jsem pro akumulátorové a takové, které se nechají sklápět do různých poloh. |  | Počasí 2025, 29.5.2025 S kadeřavostí to mám přesně stejně a počasí stojí za prd. |  | Počasí 2025, 25.5.2025 Z mého pohledu "normální" vypadalo jinak. Letos prakticky vše co kvetlo opět zmrzlo, brozkvoně zcela, zůstane pár jablek a možná nějaká hruška. Peckoviny jsou asi kompletně pryč. V u mně i v okolí zmrzly ořešáky a to do výšky možná osmi, deseti... celý příspěvek > |  | Papriky ve skleníku - co jim je?, 22.5.2025 Jsou prostě nastydlé. Paprika je teplomilná rostlina a teploty těsně nad nulou ji sice nemusí úplně zničit, ale na zdraví ji nepřidají, zbrzdí se v růstu. Nehledejte příčinu v půdě a kdoví v čem. |  |
 |
|
|
|