Příspěvky uživatele - 114.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024 Obsahuje fotku
Takhle vypadá ta okurka ze spodní strany…. Nic tam nevidím
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den, Už cca 3 roky stejný scénář, zasadím okurku do skleníku, nejdříve skoro neroste a pak začnou kraje listů žloutnout, pak se objeví na listech žluté fleky. Rostlina se vytahuje nahoru, nejde do šířky, plody jsou deformované. Zkoušel... celý příspěvek >
Živý plot z habru, 20.11.2023 Obsahuje fotku
Děkuji za radu. Narovnal jsem je, ale pokroucený jsou hrozně. Asi jsem blbě koupil. Protože ze 75 kusů je takových asi 65. 🙂 Myslel jsem, že to na začátku březnu všechno ostříhám. Všude jsem četl a viděl na videu, že se to po výsadbě na... celý příspěvek >
Živý plot z habru, 19.11.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos na podzim jsem zasadil 75 habrů na živý plot cca. 80cm vysoké. Jenže některé jsou v půlce ohlé a hlavní část roste do boku. Poradili by jste mi? Jestli mám stromky narovnat, že natáhnu mezi dva kůly drát a ohlé stromky přivážu k... celý příspěvek >
Moravia, Gracia, Lednická žlutá, 13.4.2023
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by od Vás nebylo možné získat rouby odrůdy Lednická žlutá? Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika