Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lucasova, 19.11.2016 Obsahuje fotku
Takto vybarvená Lucaska má tu optimální chuť.Pokud je tam moc zeleně je ještě krapitko natrpklá.V tomto stavu báječná a letos opět vynikající.Není nad to pokud to vytvoří příroda sama.No a teď si dáme s manželkou před obědem dezertek.Zahradě zdar -... celý příspěvek >
Gala Mitchgla, 19.11.2016 Obsahuje fotku
Gala Mitchgla už je konzumě zralá.Sladší nevtíravá a přitom velmi zajímavá chuť.Koezistence dužniny vynikající.I Betině (naša kočka) se líbil.Tedy nářky na její náročnost co se týče polohy je přinejmenším zavádějící.Příště budu klidit o týden dříve... celý příspěvek >
Odolná pološvestka Tophit, 12.11.2016
Předně se omlouvám za nekvalitní fota.Můj stařičký mobil to včerejší šero nějak nezvládl.PET lahve u paty stromků slouží jako ochrana proti hrabošům.Při vyšší sněhové nadílce mají tito tvorové pod sněhem chodby no a když narazí na stromek mohou jej... celý příspěvek >
Odolná pološvestka Tophit, 11.11.2016 Obsahuje fotku
Stran toho listí.Zahrádka je vypucovaná.Pravda, musel jsem jako každý rok stromečkům pomoci ale za svůj výkon si to zaslouží.Kompost ze zelených zbytků zeleniny + listí také hotov.Procesy přeměny už určitě začaly.Vím, dostanu od Ing.Mravence další... celý příspěvek >
Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 8.11.2016
Pane Viktor Viktor, nikomu jsem nic nevnucoval.Zřejmě jste četl pouze nevybíravé výpady vůči mým argumentacím, Škoda pro Vás, tím se Vám zavřela brána poznání.Příroda často naznačuje a je důležité si toho všímat a dávat si náznaky do... celý příspěvek >
Pink Lady, 6.11.2016 Obsahuje fotku
Pink Lady - 2016 - štíhlé vřeteno - první úroda Výsadba před dvěma roky, čili o velikosti která byla letos na úrovní sotva středního jablka je zbytečné mluvit.Stromek letos zesílil a lze očekávat v příštích letech plody na úrovni tržního... celý příspěvek >
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 6.11.2016
Tak jsem ten Admirál po třech týdnech obdržel u prodejce.Údajně z Fytosu.Na štítku napsáno ručně tužkou jenom "jabloň Admirál",nic víc a ujištění prodejce o podnoži M9.To je teda úroveň.Zato cena za prostokořený stromek 250 Kč je na profesionální... celý příspěvek >
Fuji - červené mutace, 2.11.2016 Obsahuje fotku
Fuji Raku Raku - 2016 - štíhlé vřeteno Trochu jablečné krásy do pošmourného dne.Červené mutace Fuji jsou opravdu nádherné.Po loňské první úrodě 9 plodů jich letos uzrálo 18.Ta alternace co tu byla zmiňována byl asi nějaký frk.Doufám že ve své... celý příspěvek >
Admirál, 2.11.2016
Už jsem jak na trní.Ve školce kde nakupuju stále Admirál nemají.Mám ho zabukavanej a dle informace prodejce se tato odrůda oficiálně množí pouze ve Fytosu.A ta stále pro tohoto prodejce odkládá vyorávku.Aby vůbec pro velký zájem byl.Za týden údajně... celý příspěvek >
Braeburn, 1.11.2016
Jo Petře to dělám a vím proč.Ale nikomu to nedoporučuji.Stačí jeden blázen.Ale to uspokojení z vymetené zahrady připravené k přezimování si zhodnotím jen já sám - Mičurin II (470 m)
Braeburn, 31.10.2016
Pane Hlavatý, obírám listy vřeten už dlouho a neřekl bych že jim to škodí.Pokud nejdou sami pomohu jim.Už to mám ve voku kdy jakou udrůdu obrat.Začnou li padat malé žluté lístky tuším se jim říká zálistky a hlavní listy jsou zavadlé je to pro mne... celý příspěvek >
Braeburn, 30.10.2016
Děkuji pane Miloši.Snímky jsou asi tak z 15.října (první tři ještě starší) asi den před česáním.Listy jsem z Bareburnu obral dnes a šli celkem ochotně.V okolí mají skoro všechny listy opadané.Moje stále u některých odrůd drží a jsou zelené.Přičítám... celý příspěvek >
Braeburn, 30.10.2016 Obsahuje fotku
Braeburn - 2016 - štíhlé vřeteno Tak jak se blíží konečné zapěstování vřetene, zvyšuje se také úrodnost.Zastínění Glostrem z jižní strany v příštích letech hrozit již nebude tak očekávám větší vybarvení.Chuť a koezistence dužniny je i přes... celý příspěvek >
Honeycrisp, 28.10.2016 Obsahuje fotku
Pořídil jsem si tuto odrůdu na začátku září jako kontejnerovanou z e-shopu.Místo proklamovaného nižšího čtvrtkmene na M26 jsem obdržel špičák 150 cm vysoký na M7(viz.foto).Ani mě to moc nevadí aspoň si zapěstuju vřetýnko dle mých představ a s podnoží... celý příspěvek >
Zasadit Šampion nebo Coxovu renetu?, 26.10.2016
Rajku jsem chvíli pěstoval.Zapěstovával jsem ji jako palmetu.Po čtyřech letech chytla rakovinu zrovna na terminálu.Nebylo jak pokračovat.Zanevřel jsem na ni a vykopal.Možná to byla náhoda ale chuťově u mě patří mezi špičkové odrůdy, A možná jednou... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika