Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Crimson crisp, 3.11.2020 Obsahuje fotku
Také jsem loni vysadil špičák této odrůdy.Letos se pěkně rozvětvila pro základ zapěstování štíhlého vřetene na podnoži MM 106.Na snímku stromeček napravo.První plody budou nejspíš za dva roky.Podle zahraničních referencí velmi zajímavá odrůda.Tak ji... celý příspěvek >
Braeburn, 31.10.2020 Obsahuje fotku
Braeburn - 2020 - štíhlé vřeteno Dnes česané jablíčka.Sklizeň asi o deset dnů pozdnější než v minulých letech.Spousta plodů byla pokryta černí.V letošním uplakaném roku běžný jev zvláště v dolních partiích korunky.Poslední snímek po přečištění... celý příspěvek >
Podnož pouští kořeny - co s tím?, 30.10.2020
Ještě doplním pana Waltera. Slabě rostoucí podnož M9,M26 atd. - Vyšší roubování na těchto podnožích tlumí růst naroubované odrůdy a opačně.Silně rostoucí podnože A2,semenáč atd. - Vyšší roubování zvyšuje růst a mohutnost naroubované odrůdy a... celý příspěvek >
Podnož pouští kořeny - co s tím?, 29.10.2020
Paní Gabrielo, nedělejte se stromkem vůbec nic.Tvorba boulí a výskyt vzdušných kořínků se na některých podnožích vyskytuje.Někde jsem četl, že je to známka dobré afinity podnože a ušlechtilé odrůdy.Nakolik je to pravda nevím.Na některých stromcích to... celý příspěvek >
Jazz, 29.10.2020
Rádo se stalo doktore 234.100 Zahradě zdar - Mičurin II - (470 m)
Jazz, 29.10.2020
Pište si doktore 234.100.Najeďte na Google, zadejte do vyhledavače hledaný výraz a studujte. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jazz, 28.10.2020 Obsahuje fotku
Jazz - 2020 - štíhlé vřeteno Novozélandské šlechtění (Gala x Braeburn).Špičková světová odrůda s výbornou sladkokyselou chutí.Recenze zahraničních odborných pomologíí ji staví chuťově ještě nad odrůdu Kanzi.A to už je co říct. Udává se také... celý příspěvek >
Ako zasadiť neštandardnú jabloň, 28.10.2020 Obsahuje fotku
Já jsem podobný stromek (Admirál) zasadil záměrně.Lišil se významě ve velikostí a vzrůstnosti od ostatních výpěstků stejné odrůdy.Zbytek byl jak přes kopírák, silné s dlouhými přírustky.Zasadil jsem podnož mírně šikmo do výsadbové jámy.Nemůže se to... celý příspěvek >
Holiday, 27.10.2020
Beru zpět.Není to chuťově slušná odrůda jak jsem napsal.Po letošní ochutnávce naprosto excelentní chuťovka. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Meteor, 21.10.2020 Obsahuje fotku
Meteor - 2020 - vřetenový zákrsek - M9 Letos první plody.Z pěti ponechány tři.Trochu zklamání s velikosti plodů.Pouze střední velikosti.Na omluvu je třeba uvést skutečnost, že jsem loni přehlédl nekrotické poškození v místě roubování.Rozjela se... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 18.10.2020 Obsahuje fotku
Máte recht pane Mart.Této záměny rozhodně nelituji.Praxe mě naučila jednu velkou zkušenost.Pokud něco nevychází dle představ nebo něco zvorám, má to vždy nějakou příčinu a význam.V budoucnu příjde většinou nová příležitost a zjistíte, že selhání... celý příspěvek >
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 18.10.2020
Vista Bella (M9) - zkusím to i když fotka někdy klame.Ze snímku je jasné, že boční obrostové větve jsou již dvouleté a na hoře po řezu vidličkové rozvětvení letošních přírustků (letorostů).Jako měřítko můžeme použít prodejní štítek. Vřetenový... celý příspěvek >
Spencer, 18.10.2020 Obsahuje fotku
Spencer - 2020 - štíhlé vřeteno Tato kanadská krasavice nepotřebuje komentář. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Red Prince / Red Jonaprince, 18.10.2020
Táké jsem chtěl tento klon pro nádherné vybarvení a vynikající chuť.Je zjevné, mám něco jiného.Nuž nenadělám nic.Hlavně že i ta záměna má vynikající chuť a plodnost.Brousil jsem po netu a vypadá ta moje sorta na Jonaprince.Vybarvení se liší ale chuť... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 17.10.2020 Obsahuje fotku
Red Jonaprince - 2020 - štíhlé vřeteno Letos hůře vybarvené, což mě ujišťuje v podezření, že to není Red Jonaprince ačkoli tak byl označen prodejcem (Litenčice).Zřejmě nějaká mutace Jonagoldu.Hlavní je její plodnost krásných a velmi chutných... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika