Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Verierova palmeta - pokus Harlekýn, 18.9.2021 Obsahuje fotku
Zdravíčko ovocnáři.Letošní podoba palmety Harlekýn.Na malém účku již převládá odrůda Jarka nad původní odrůdou.Na velkém účku již začala plodit odrůda Deliga.Zatím však převažuje původní Banánové zimní.Vnější vertikály odrůdy Angold opět bez... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 13.9.2021 Obsahuje fotku
Akane - 2021 - štíhlé vřeteno Jenom připomenu.Odrůda má přirozenou (polní) zvýšenou odolnost proti strupovitosti.Jak jsem se v posledních letech přesvědčil je vhodné řešit preventivní ošetření na hořkou pihovatost Ca přípravky.Letos 4... celý příspěvek >
Určení hrušně, 10.9.2021
Klidně by to dle tvaru a líčka Charneuská mohla být.Dalším znakem této hrušně je dlouhá a tenká stopka a husté olistění menšími listy.Podzimní odrůda kterou sklízím v 1/2 září.Ve skládce dozrává v první dekádě října a vydrží asi do 1/2 listopadu dle... celý příspěvek >
Ruční kultivátor, 10.9.2021 Obsahuje fotku
Ruční kultivátor je samozřejmě vynikající nástroj.Po deštích narušuje půdní škraloup a záhony krásně prokypří.Tazatel si již asi svůj koupil přesto se vyjádřím.Kypřič na obr.1 vlastním a lze je použít spíše na malé záhonky.Nevýhoda u litých hvězdic... celý příspěvek >
Mc intosh, 9.9.2021
Waltře, když vidím ty plody sbíhají se mě sliny a vzpomínám na vynikající chuť.Stromek mě před lety začal schnout od terminálu.Nepomohlo ani sesazení.Pokračovalo to dál.Musel jsem jej odstranit.Škoda. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Mollies Delicious, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Mollies Delicious - 2021 - malé vřeteno Vminulosti vše napsáno. Snad jen k originální vynikající chuti která se nemění průběhem počasí se letos přidalo nádherné vybarvení plodů. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Briliant, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Jen tak pro zajímavost jsem nafotil první plod Briliantu který je naroubovaný na Cherry Cox.Jeho letorost jsem využil na naroubování Splendouru.Samostatný stromek jsem roubem vytvořil naroubování na podnožový pařízek.Nyní je již pěkné vřeteno a při... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Williamsova červená (purpurová) pro svoje fialové zbarvení ja na stromě velmi atraktivní - obr.1.Ve skládce se její původní barva postupně stává tmavě cihlově červená - obr.2.V této podobě je ideální ke konzumaci.Lze perfektně sledovat dozrávání... celý příspěvek >
Jabloň Mio, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Reaguji trochu pozdě ale v sobotu jsem se doma otočil na chviličku a pádil jsem zpátky na zahradu abych využil počasí po nevlídných dnech a dal zahrádku trochu do pucu.Omluvenka příloha 3÷5.Kdysi jsem výraz stromová zralost někde četl a nějak se mě... celý příspěvek >
Jabloň Mio, 4.9.2021 Obsahuje fotku
Mio - 2021 - dvě větvičky na Jonathanu Švédská letní odrůda. Křížení (Worcesterská parména x Oranie).Zatím na stromě, zítra asi očešu.Po dosažení stromové zralosti má sklon opadávat.První úroda krásných plodů.Použil jsem roubování na... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021
189.109 mohu klidně odkazovat na jiné statě předložených popisů Admirála.A takto se můžeme učítat do nekonečna.Ignorujete zkušenosti mnohých pěstitelů kteří mají vzrůstné stromy a podnože nebo přeroubované polokmeny a přesto se nemohou dopěstovat... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021
Doktor 92.38, 236.1 a majitel dalších registrací.Každý si může ověřit za registračním číslem kliknutím na otazník skutečnou identitu pisatele.Stačí jít do minulosti. Už v prvním odstavci příspěvku doktora 92.38 je plno manipulace a lží.Podsouvá... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021 Obsahuje fotku
Petře z H alias 189.109 vy znáte zákonitosti pěstování Admirálu?To myslíte to neověřené tvrzení jistého člověka, že úspěšnost zařídí pouze vysoký tvar se silnou podnoží?Já jsem před výsadbou použil jiné zdroje a to šlechtitele obr.1 a jednoho z... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 30.8.2021
Ty staré a zbídačené stromy jsou souseda.Namyslím si, že by zdravotně ohrožovaly moji výsadbu.Jsou na jižní straně a tak mě trochu stíní.Mnoho jich je proschlých a bez jakékoli údržby.Jak napsal doktor 236.1. Stav Admirálu je způsoben přílišnou... celý příspěvek >
Honeycrisp, 29.8.2021 Obsahuje fotku
Tak letos se snad už konečně dočkám.Honeycrisp jsem si objednal kdysi na e-shopu.Přišel dlouhý špičák.Zakrátil jsem jej a založil korunku pro potřeby malé zahrady.Na snímku 1a2 první plody.Druhým zdrojem byly darované rouby jednoho... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika