Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohnutí květu, 27.6.2023
Něco to žere, bude to uvnitř stonku, nepamatuju si co to je.
Réva 2022, 26.6.2023
To byl jen takový bonmot, v 550 mnm se dá réva pěstovat jen jako rarita. A je obtížné najít něco co přežije mráz a hlavně dozraje. Ale protože ta réva kvete v červnu, nemusím kolem chodit zachmuřeně jak a co pomrzne. Fakt ovšem je, že například ze... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 25.6.2023
S radostí kvituji, že proběhly další změny. Jednak už je opět přístupné tlačítko zapamatovat přihášení. Druhak už se nemusí potvrzovat souhlas se zveřejněním. Zjistil jsem, že fórum je jen částí širšího zahradního portálu s více sekcemi. Za mě dobré... celý příspěvek >
Réva 2022, 25.6.2023
Kvetou všechny keře, akorát Krystal je letos nějaký slabší, asi ho ten dubnový mráz trochu pošramotil. Ale kvete to krásně, asi se dám místo broskví na révu.
Beraní a kozí rohy, 25.6.2023
Nic neštípejte, jen si oddálíte sklizeň. Jestli odkvetly první květy, přihnojte ledkem vápenatým.
Roj včel, 24.6.2023
Uvědomte si, že včela není domestikované, tedy ochočené zvíře. Nelze ji zahnat do chlívka a zavřít za ní branku, jako třeba čuníka. Je to jen hospodářsky využívaný hmyz. "Lieta si kade tade" mně trochu smutně rozesmálo. Opravdu nejde včelám říct,... celý příspěvek >
Voda zo strechy - bude závadná?, 24.6.2023
A ta voda co naprší na zem kde střecha není nic neobsahuje? Jak ví, že není nad střechou a dokáže se vyhnout škodlivinám?
Vysazování rajčat, 23.6.2023
Nic zázračného není. To zpoždění vegetace se samozřejmě projeví, nejvíc budou mít nasazeno až je budete likvidovat. Přihnojujete v krátkých intervalech slabými dávkami dusíku (ledek, Kristalon start) naž se objeví květy. Pak Kr. plod a květ. Zalejte... celý příspěvek >
Kořen zkrácení, 23.6.2023
Samozřejmě, letorosty seříznout na jeden, dva pupeny.
Kořen zkrácení, 23.6.2023
Rozhodně to neřešit teď, ale zjara, ořezat a zasadit co půjde.
Schnou větve a listy, 15.6.2023
Napsal jsem to trochu špatně. Nejsou to kupované pásy, ale běžná široká lepící páska na balíky. Tou omotám kmínek nebo větev LEPIDLEM VEN. A potřu lepem. Nemusí se nijak vázat, drží to samo lehce napnuté. Vydrží sezónu, sundat jsou bezproblémů.
Schnou větve a listy, 15.6.2023
Já proti mšicím doporučuju lepové pásy. Kde je velké napadení mšicemi jsou zaručeně mravenci. Když se jim zabrání přístup, mšice do týdne téměř zmizí a nezpůsobují už velké poškození. Nemusí se stříkat.
Rotační sekačky Vari, 14.6.2023
232.16: vy byste mohl psát scénáře pro nekonečné seriály na komerční televizi. Co slovo, to perla. Bez jakéhokoliv poučení.
Založení trávníku – plevel, 14.6.2023
Tak "spousta" plevele vypadá jinak, věřte, mám zkušenosti. Zpočátku to můžete típat ručně a pak postříkat. Když ovšem budete chtít mít trávník sterilní, trvalé údržbě pomocí chemie se nevyhnete.
Jak krmit slepice, 12.6.2023
27.181: máte recht. Ale musím uznat, že je dobrej. Ty posty vypadají fakt věrohodně.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika