|
Příspěvky uživatele - 248.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušeň - černání listů, 5.6.2024 Mně se něco podobného stalo letos také. Na podzim jsem zasadila Williamsovu, zjara vyrazila lístky... A místo toho, aby rostla dál, jí lístky zčernaly. Co dělá teď, nevím, z důvodu nemoci jsem nějaký čas na zahradě nebyla, foto nemám. Ale byla... celý příspěvek > |  | Barevné skvrny na litech révy, 4.6.2024 Nechybí jí nějaké stopové prvky (draslík)? Lída |  |
|  | Co to je?, 3.6.2024 A navíc má cibulky trochu dohněda, ne bílé... L. |  | Co to je?, 3.6.2024  Podle fotky na netu netočí... Lída |  | Co to je?, 3.6.2024 A jaký to máte? Lída |  | Co to je?, 2.6.2024 A nemohlo se stát, že se tam vysemenil normální česnek? Protože ty okrasné, co znám, ten "prasečí ocásek" nedělají. Normální česnek po výsevu udělá jen jednostroužkovou cibuli, což by odpovídalo. Ale nevím, jestli je schopný 1.rok vyhnat na... celý příspěvek > |  | Co to je?, 1.6.2024 Je fakt jedno, že květní stvol v horní části fotky na česnek vypadá, ale listy ne. Lída |  | Co to je?, 1.6.2024  Medvědí česnek??? |  | Co to je?, 1.6.2024 Česnek - i okrasný - má listy jako česnek = ploché Lída |  | Co to je?, 1.6.2024 Vzhledem k listům bych to tipla na pažitku. Lída |  |
|  |
 |
|
|
|