|
Příspěvky uživatele - 32.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci 2022, 4.6.2024 V tej štúdii niektoré slimáky uhynuli za niekoľko hodín a max do dvoch dní tam myslím bolo spomínané. ja som síce mala slizniaka, ale keďže ešte 4-5dní po vystavení kofeinu bol ok, tak to pre mňa nebolo zbytočné, lebo už viem že nemá zmysel to... celý příspěvek > |  | Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 4.6.2024 Ako dlho ich máte zasadené? aký objem nádob majú? chcelo by to v, možno väčšie svetlé nádoby aby sa veľmi korene neprehrievali.tá vytiahnutosť pôsobí akoby mali nedostatok svetla, divím sa že píšete že sú na slnku od obeda do večera. Nedá sa vám ich... celý příspěvek > |  |
|  | Slimáci 2022, 4.6.2024 Tak som urobils pokus, Do nádoby som dala slizniaka, dala som mu šalát a hrachovú vňať a postriekala ich týmto roztokom - zmiešala som čajovú lyžičku instantnej kávy s 3dl vody (uvádza sa že v čl instantnej kávy je obsah kofeinu 30-90mg) a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 30.5.2024 Áno schovám, ak sa nic nestane:-) |  | Rajčata 2024, 29.5.2024 Dobrý deň neskusali ste niekto rajciny Clou? Kamarat mi da sadenicu, ma byt velmi skore, odolne fytoftore, odolnostou na urovni Primabely vraj. Zlte koktajlove |  | Slimáci 2022, 28.5.2024 ďakujem za reakcie :) Kukala som že sa dá napr. aj zohnať 1kg prášku kofeínu za cca do 20eur. Miešať to s tým by zas tak strašne draho nevyšlo, obzvlášť keď by som radšej striekala na list a tam je tá koncentrácia nižšia. Používam aj Ferramol ale ani... celý příspěvek > |  | Slimáci 2022, 27.5.2024 Včera som za hodinu nazbierala 1280 slizniakov:(väčšinou boli na zemiakoch. Našla som tieto info tak to idem vyskúšať, len ešte podumám nad koncentráciou lebo by som chcela postrek na list a ten má byť menej koncentrovaný ako postrek na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|