Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 7.7.2023
rád bych upozornil, že Wuxal kalcium neobsahuje jen vápník v přijatelné formě pro rostliny, ale i dusík a hořčík. Suchou hnilobu jsem řešil Wuxalem vloni na paprikách a docela mi vadilo, že po dusíku rostliny (k vyřešení problému s vápníkem nepostačí... celý příspěvek >
Výběr travního traktoru, 7.7.2023
nevidím to tak složitě. Když se neužívají herbicidy a tráva se léta nehnojí, začne objemově ubývat a také její skladba se mění, v závislosti na výšce sečení a vláze v půdě. Jen pro mou informaci si vedu záznamy, kdy a kolikrát jsem sekal a tak vím,... celý příspěvek >
Výběr travního traktoru, 6.7.2023
Samozřejmě to chce ještě nějakou zálohu, teď mám rotační sekačku 56cm s pojezdem a s tou se dá zvládnout za pár hodin i těch 3200m2, jen se člověk trochu víc našlape, ale zas údržba je nesrovnatelně jednodušší, než u traktůrku. Walter
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 6.7.2023
v ČBu v březnu jen 19,6 mm, v dubnu 110 mm, v květnu 56,7 mm, v červnu 86,6 mm. Ovšem za posledních 2 týdny jen 8.5 mm, což je žalostně málo při vyhlídce do dalších dnů. Walter
Výběr travního traktoru, 6.7.2023
paní Mileno, máte-li vyhlédnutý traktůrek, zkuste to. Ve vašem případě ale nejde jen o sekání a lití benzínu do traktůrku. Nechci vás podceňovat, ale traktůrek potřebuje jednou za čas nějakou údržbu, kterou už sama nejspíš nezajistíte. Přinejmenším... celý příspěvek >
Broskve 2023, 5.7.2023 Obsahuje fotku
Springcresty 5.7.2023. Walter
Broskve 2023, 5.7.2023
poměry kyselin neznám, ale chuť Springcresatu velmi příjemně navinulá, myslím si, že je to nejchutnější z toho, co mám, chutnější, než Earliglo, FMIII, Redhaven, Cresthaven. Letos překvapivě velmi slušná úroda, ovšem nejvíc je toho na semenáčích,... celý příspěvek >
Škůdci ve skleníku, 2.7.2023
larvy drátovců. W.
Aku postřikovač, 28.6.2023
no a jaká je váha té kovové tyčky? Ten karbon neváží skoro nic, pár gramů, takže nad hlavu člověk zvedá vpodstatě jen tu postřikovou kapalinu v trubce.
Skleníkové okurky venku?, 28.6.2023
tak zkusit to můžete, určitě by to ale chtělo vysadit do černé igelitové fólie kvůli vyhřátí a udržení tepla půdy u kořenů zejména v ranních hodinách.
Aku postřikovač, 28.6.2023
samozřejmě součástí balení postřikovače Solo je plastová trubka dlouhá asi 60cm s tryskou. Ale je možné zakoupit i teleskopický prodlužovací nástavec z karbonu, dlouhý 120cm a složený z vnitřní a vnější trubky včetně těsnění, který lze libovolně... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 27.6.2023
pane Petře, rád bych vás upozornil, že jsem vám skoro ihned odpověděl a s fotografií, jak jsem prasklou trubku opravil.  Walter
Změny ve fóru +++, 27.6.2023
Dobrý den, pane Jakube, děkuji za projevenou důvěru a pokusím se Vám problém s vkládáním příspěvků popsat do mailu. Walter
Aku postřikovač, 27.6.2023 Obsahuje fotku
matně si pamatuji, pane Petře, že kdysi jste mi nějaký akumulátorový postřikovač doporučoval. No, mně stačí akumulátory v autech a zemědělských strojích, případně v mobilech a notebooku. Akumulátory jdou sice obrovskými skoky kupředu, ale nakonec to... celý příspěvek >
Kadeřavost-co s postiženým stromkem, 26.6.2023
můžete cokoli. Určitě by chtělo zachovat na sesazeném kmenu část s narašenými pupeny, aby byla alespoň nějaká jistota, že odtud bude strom pokračovat v růstu. Na to, že strom obrazí ze spících oček, nelze spoléhat. Nejeden takto zmlazený strom už... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika