Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky chřadnou, 15.8.2023
hm, tady jen 29 stránek, tak to se musíme víc snažit.
Cresthaven, 13.8.2023
podle mě by mělo jít o jinou odrůdu, Cresthaven dozrává až poslední týden srpna a začátkem září. Můj Cresthaven je ještě zelený. Walter
Švestky 2023, 11.8.2023
viděl bych to jako reakci na předchozí deštivé dny s hojností srážek. Walter
Roubovíní švestek, 10.8.2023
tak starý strom nemá smysl přeroubovávat. Vhodnější je zakoupit a zasadit nový strom. Zkuste si, prosím, přečíst některou starší diskuzi, například Roubování švestek nebo Naroubovat na starou švestku něco jiného? Zde najdete odpovědi... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 9.8.2023
to dává smysl. Taky už nejsem ve stavu dělat hluboké jámy o průměru skoro metr, to dělají synové. Ale na druhé straně je to jen jedna díra na borůvku napořád, ještě to zkuste zvážit. Také je otázka, jestli v jámě hluboké třeba 60 nebo 80cm dokáže... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 9.8.2023
Dobrý den, tuhle obsáhlou diskuzi sleduji jen z povzdálí a vím, paní Vlaďko, jak je zřejmé z přiložené fotografie, že borůvky pěstujete v květináčích. Vzhledem k tomu, že pěstování všech rostlin plodících plody v květináčích je oproti pěstování... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.8.2023
velmi hezký příspěvek zkušeného pěstitele pana Milana,  musím si ho založit, abych ho měl po ruce, až budu přemýšlet, co budu pěstovat příští rok. Walter
Prosím o určení plevele, 6.8.2023
byla jste pohotovější, gratuluji. Je to tak. Walter
Nemoc tresni, 6.8.2023
já tedy žádnou nemoc stromku na přiloženém snímku nevidím. Mladé lístky na letorostech mohou mít zpočátku při vývoji neobvyklou barvu a tvar. Walter
Rajčata 2023, 6.8.2023
PB nejspíš začne řádit. Na mapě aktuálních podmínek pro šíření PB je téměř na všech měřených místech naměřený silný infekční tlak a epidemické šíření.https://www.vubhb.cz/cs/mapa/aktualni-podminky. Walter
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023
vypadají moc pěkně.
Špičaté zelí, 26.7.2023 Obsahuje fotku
zdravím pana Milana. Právě jsem vyjednotil špičaté zelí do řádku po bramborách na vhodnou vzdálenost a následně všechno překryl dobře vodopropustnou záclonou z Ikey, která bude zelí účinně chránit před nálety běláska zelného a molice. Walter
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
jen si poslužte, mě vaše invektivy nerozhází, blbě vypadáte jen vy
tak to asi nikomu vadit nebude
já bych si přál raději slušné příspěvky, než vulgarity a aroganci. Walter
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika