|
Borůvky chřadnou, 15.8.2023 hm, tady jen 29 stránek, tak to se musíme víc snažit. |
 |
Cresthaven, 13.8.2023 podle mě by mělo jít o jinou odrůdu, Cresthaven dozrává až poslední týden srpna a začátkem září. Můj Cresthaven je ještě zelený. Walter |
 |
|
 |
Švestky 2023, 11.8.2023 viděl bych to jako reakci na předchozí deštivé dny s hojností srážek. Walter |
 |
Roubovíní švestek, 10.8.2023 tak starý strom nemá smysl přeroubovávat. Vhodnější je zakoupit a zasadit nový strom. Zkuste si, prosím, přečíst některou starší diskuzi, například Roubování švestek nebo Naroubovat na starou švestku něco jiného? Zde najdete odpovědi... celý příspěvek > |
 |
Borůvky chřadnou, 9.8.2023 to dává smysl. Taky už nejsem ve stavu dělat hluboké jámy o průměru skoro metr, to dělají synové. Ale na druhé straně je to jen jedna díra na borůvku napořád, ještě to zkuste zvážit. Také je otázka, jestli v jámě hluboké třeba 60 nebo 80cm dokáže... celý příspěvek > |
 |
Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Dobrý den,
tuhle obsáhlou diskuzi sleduji jen z povzdálí a vím, paní Vlaďko, jak je zřejmé z přiložené fotografie, že borůvky pěstujete v květináčích. Vzhledem k tomu, že pěstování všech rostlin plodících plody v květináčích je oproti pěstování... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 6.8.2023 velmi hezký příspěvek zkušeného pěstitele pana Milana, musím si ho založit, abych ho měl po ruce, až budu přemýšlet, co budu pěstovat příští rok. Walter |
 |
Prosím o určení plevele, 6.8.2023 byla jste pohotovější, gratuluji. Je to tak. Walter |
 |
Nemoc tresni, 6.8.2023 já tedy žádnou nemoc stromku na přiloženém snímku nevidím. Mladé lístky na letorostech mohou mít zpočátku při vývoji neobvyklou barvu a tvar. Walter |
 |
Rajčata 2023, 6.8.2023 PB nejspíš začne řádit. Na mapě aktuálních podmínek pro šíření PB je téměř na všech měřených místech naměřený silný infekční tlak a epidemické šíření.https://www.vubhb.cz/cs/mapa/aktualni-podminky. Walter |
 |
|
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023 vypadají moc pěkně. |
 |
Špičaté zelí, 26.7.2023  zdravím pana Milana. Právě jsem vyjednotil špičaté zelí do řádku po bramborách na vhodnou vzdálenost a následně všechno překryl dobře vodopropustnou záclonou z Ikey, která bude zelí účinně chránit před nálety běláska zelného a molice. Walter |
 |
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023 jen si poslužte, mě vaše invektivy nerozhází, blbě vypadáte jen vy |
 |
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023 tak to asi nikomu vadit nebude |
 |
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023 já bych si přál raději slušné příspěvky, než vulgarity a aroganci. Walter |
 |