Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 6.9.2023
nestane se nic.
Myrobalán - kdy zaplodí?, 6.9.2023
a chcete být v roubování úspěšný? Napište, co, jak kdy, jste rouboval a posoudíme, co byste měl změnit, ab se vám to příště povedlo. Walter
Kapusta?, 5.9.2023
Ahoj Milane, asi Ti neporadím. Abych se vyhnul náletům molice a běláska, tak pěstuji jen velmi ranou kapustu. Dříve to byla asi nejranější odrůda Raketa, ta ale dělá poměrně malé hlávky a docela brzo vyráží do květu, zkusil jsem i Ranou žlutou, ta se... celý příspěvek >
Venkovní fíkovník, 5.9.2023
Lokalita určitě důležitá je. Fíkovník je v centrální části velkého města v Čechách 400 mnm, roste v chráněné části na jižní straně patrového domu. Tak lze uchránit dřevo fíkovníku od poškození mrazem, aby hned na jaře nasadila breba. Ve volném... celý příspěvek >
Jak se zbavit řas v nádrži na vodu, 4.9.2023
mám ibc kontejner natřený zvenku černou barvou na tabule a dešťovka je netknutá. Řasy nic. Ale je pravda, že ve vrchní stěně s víkem mám vyřízlý otvor o průměru 80 cm a tím v zimě vlezu dovnitř a kontejner důkladně vyčistím. Walter
Žloutnutí a schnutí paprik, 3.9.2023
může-li si sviluška vybrat, zda napadne v uzavřeném prostoru papriku nebo rajče, zvolí vždy první možnost.
myslel jsem si to. Nechtěl jsem se ptát, ale nejpravděpodobnější mi připadal stav, že sviluška se namnožila na okurkách a po jejich odstranění z důvodu snahy o přežití vzala zavděk i paprikami. Neznám případ, kdy by sviluška v takovém rozsahu napadla... celý příspěvek >
pavučinky vytváří při masivním napadení sviluška chmelová, drobný, velmi rychle se množící roztoč, který saje na spodních stranách listů. Nejčastěji v sklenících a foliácích napadá okurky, může napadnout i papriky. Přes léto se vyskytuje volně v... celý příspěvek >
Kapusta?, 3.9.2023
tak asi nejzajímavější na téhle kapustě je, že vydrží bez úhony celou zimu venku na záhonech, stejně, jako kadeřávek. Takže ke sklizni jako čerstvá zelenina je určená především v zimních měsících, které květák, zelí, kedlubny, nepřežijí. Stejně jako... celý příspěvek >
Kapusta?, 3.9.2023
to vlevo je listová kapusta, hojně je oblíbená v Německu, známá pod názvem Schwarzkohl (černá kapusta) zejména pro svou mrazuvzdornost, je to obdoba mrazuvzdorné kadeřavé kapusty u nás známé jako kadeřávek. Walter
Venkovní fíkovník, 3.9.2023
stoprocentně to nevím, ale mám za to, že je to Brown Turkey. Walter
Je to spartan?, 3.9.2023
234.105: určitě se nechci přít, za to to jablko nestojí, ale já bral Spartan vždy jako zimní orůdu. Koneckonců většina prodejců ho také uvádí jako zimní, případně ranně zimní odrůdu.
Špičaté zelí, 1.9.2023
Mám upřímnou radost z toho, že se Vašim kapustičkám daří, paní Lenko. Walter
Je to spartan?, 1.9.2023
 Spartan je sice pozdní odrůda, ale letos není normální rok. Delší období sucha v červenci a srpnu spolu s vysokými teplotami zapřičinily, že na některých místech dozrávala, resp. byla ve sklizňové zralosti, zimní jablka už v srpnu. Například u... celý příspěvek >
Plumérie - co to je za škůdce?, 31.8.2023
paní 12.231, před týdnem jsem vám nabídl pomoc s vašimi květinami, kdybychom společně s pomocí vašich fotografií mohli určit škůdce, ale z vaší strany zatím žádná reakce, tak nevím, jestli o nějakou radu stojíte. Walter
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika