|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paprika Rodrigo, 10.9.2023 i když, zdá se, nejste letos příliš spokojen, Vaše výpěstky tomu nenapovídají, máte nádherné papriky. . Walter |  | Uvadá sekvoj, 10.9.2023 promińte, nepodařilo se mi vložit odkaz. Tak ještě jednou. www.lesprace.cz/casopis-lesnicka-prace-archiv/rocnik-79-2000/lesnicka-prace-c-3-00/nebezpecne-a-zavlecene-choroby-v-lesnich-skolkach |  |
|  | Uvadá sekvoj, 10.9.2023 odrazem pro získání informací možných chorob by měl být pohled do pěstování sadby jehličnanů v profesioních lesnických školkách. Například toto. Walter |  | Paprika Rodrigo, 10.9.2023  zdravím Vás, už jsem si říkal, že jste se dlouho neozval. Taky s letošní sezónou nejsem spokojený. Zkusil jsem vzít semena a vypěstovat rostliny z tlustostěnné papriky z obchodu, dělám to tak roky, ale letos jsem úplně pohořel, postupně jsem vyházel... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 10.9.2023 na to jsem pane PP dal odpověď na dotaz paní tazatelky už 6.9., tehdy ještě bez fotografie. Dál jsem přesvědčený, že nic zásadního, co by ohrozilo strom jako celek, se nestane, když paní jednu celou větev z koruny uřízne už na podzim. Ale klidně ať... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 10.9.2023 K dotazu, kdy provádět řez jádrovin: standardně se provádí jarní řez, letní řez a pozdně letní řez. Jarní řez podporuje růst stromu do dřeva, letní řez potlačuje. Nevykládejte si to nijak špatně, ale celkově ten strom není dobře zapěstovaný a v... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 9.9.2023 Prosím, neomlouvejte se, tu bouřlivou reakci nezpůsobil Váš dotaz. Co teď se stromem, který má sice dobrá jablka, ale je, podle mého soudu, na bujné podnoži a nevhodně umístěný v rohu zahrady, odkud zasahuje k sousedům. Předpokládám, že při výsadbě... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 8.9.2023 Naprosto s Vámi souhlasím, paní Lído. |  | Ovocinár zo Smolenice, 8.9.2023 přiznám se, že jsem se s tím zatím nesetkal. Prostě mi to asi uniklo. Ale rád se přiučím a vyzkouším to u mých stromků. Děkuji, Walter |  | Kvetou, 8.9.2023 to se občas stává. Moje stromky jednou na konci léta vykvetly poté, co v předchozích měsících je příval krupobití zcela odlistil a ony musely udělat všechno pro svou záchranu. Walter |  |
|  | Papriky 2023, 8.9.2023  Další várka pěkných paprik. Otázkou do příštího jara pro mě je, zda papriky pěstovat i příští rok. Přeci jenom výsev v únoru, pěstování sazenic, v létě vyhazování fůry plodů kvůli suché hnilobě a slušná sklizeń až po 7 měsících hnojení, vyvazování a... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 8.9.2023 Mně to připadá na nějakého vyšinutého jednotlivce, který se ukájí trollením v pravém slova smyslu a záměrně nepíše ze stejné adresy. Ovšem jeho rukopis a nástup do diskuze je stále stejný a otravný. Walter |  | Ovocinár zo Smolenice, 8.9.2023 taky bych měl na Vás dotaz, pane Mičurine, při odlistění odlamujete celé listy s řapíky? Nebo je možné i listy jen ustříhnout nůžkami a řapíky ponechat, aby odpadly samy? Děkuji za odpověď, Walter |  | Myrobalán - kdy zaplodí?, 6.9.2023 Jinak samozřejmě je možné vyhledat i jiná vlákna týkající se roubování slivoní, jen to chce trochu času na hledání. Ale v podstatě všude se dočtete, že oproti roubování kopulací nebo anglickou kopulací, roubování za kůru není příliš vhodné, rouby... celý příspěvek > |  | Myrobalán - kdy zaplodí?, 6.9.2023 mohu jen potvrdit, co píše pan Efs. Pane Ogare, je na čase, abyste začal zkoušet i jiné druhy roubování, než za kůru. píšete, že myrobalán vám obrazil, tak naberte v prosinci rouby a od února do března můžete začít roubovat kopulací. Źe to neumíte?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|