Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023
Anonym a mistr demagogie. Nikdo by ho neštípal, kdyby ty příspěvky byly k něčemu. Kdysi už tu byl a dělal to samé. pak na čaqs zmizel, ale teď to tu znovu objevil a kopíruje jak utrženej.
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023
Příspěvek PzP je naprosto správný. Příspěvky toho spamujícího člena mají pro fórum naprosto minimální praktický užitek, možná několik podivínů si to prohlédne. Jinak to k ničemu není. Stačí o tom lehce popřemýšlet.
HECHT 962, 21.8.2023
2t motor se při použití špatného oleje nepřehřívá, ale rovnou zadře. Přehřeje se, když běží dlouhodobě na chudou směs, překvapivě. Oni v servisech mají takové své pohádky pro zákazníky, které končí vždy tím, že za poruchu může zákazník. Bohužel to... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023
Lákavá kouzelná tlačítka Ctrl+c a Ctrl+v, udělají z kohokoliv super odborníka. Aneb staří spameři se vracejí.
HECHT 962, 20.8.2023
Oleje mají svoji specifikaci a tu musí uvádět i výrobce motoru. Pokud použijete olej doporučené specifikace, (API, JASO) a dodržíte ředění, bude vše v pořádku. Otázka případné reklamace je jiná věc. Kouř po chcípnutí nechápu. V těchto vedrech pilu... celý příspěvek >
Hrušky 2022, 20.8.2023
Muškatelka je pro mne vítanou letní lahůdkou. Ovšem jako většina letních hrušek má své "mušky" a má jich dost. Především dobrá je jen v optimální zralosti, která trvá poměrně krátce. Brzy hniličí. Často má kaménčitou dužinu. Pro nejlepší výsledky je... celý příspěvek >
Procházkova, 17.8.2023
Procházkovy jsou zatím jak šutr. Snědli jsme Katinky a ostatní začíná modrat, ale k jídlu to bude tak za deset, čtrnáct dnů. PP.
Info České ovocie, 16.8.2023
Vykašlejte se na to spamování.
Nesnasi, 15.8.2023
Možná je to stejný typ dotazu jako od Vlaďky. Termín "teče trus" málokterý chovatel použije. Chovat jednu slepici je v postatě týrání zvářt. Trol.
Borůvky chřadnou, 14.8.2023
Není třeba litovat žháře, že založil požár. "Paní" Vlaďka se neustále točí na měření ph jako jediném parametru pěstování borůvek. Ne pro to, že by to bylo důležité, ale pro to, že se to téma nechá stále donekonečna přehazovat a obcházet a protahovat... celý příspěvek >
Festival sliviek🫐, 13.8.2023
Čím víc čárek, tím víc Adidas = čím víc švestek, tím víc diskutujících.
Švestky 2023, 12.8.2023
Už chápu nadšení pana PzP nad Katinkou. Z dozrávajích pěti švestek jsem ochutnal a pak musel sebrat a nasadit spadlou čelist. Ne pro trpkost a kyselost ještě prozelenalých plodů, ale pro sladkost a aroma, které bych v takovém stavu zralosti zdaleka... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 12.8.2023
244.210: Máte pravdu! Člověk zapomíná, ale jsem rád, že jsem se trefil, spíš intuitivně. Vzpomínám na ty diskuse a probíhaly přesně stejně. Jakoby seriózní dotaz, neustále roztahovaný a natahovaný, stále neřešitelný pro nové okolnosti. Je to přesné... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 9.8.2023
Ty díry nade dnem - přepad - se dělají proto, aby dole zůstala zásoba vody a přitom rostlina nebyla přemokřená. Funguje to asi dobře, mám to tak upravené u borůvek na zahradě a zatím si nestěžovaly. Větve přetížené plody jsou až k zemi.
Hrušky 2022, 9.8.2023
Tak jsem dneska ochutnal první spadlé muškatelky a tak jako každý rok se mi vrátila doba prázdnin, her a malin nezralých. Zahrada, které kralovala obrovská muškatelka a kterých jsem vždycky zkonzumoval kvanta. Je to moje nejmilejší hruška. 
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika