Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023
Koza byla kvůli kúzlatúm na Velikonoce a mléko se dávalo praseti. Kozího nic nemůžu, kůzlečí sním. PP.
Poškození kanadské boruvky, 28.8.2023
Jestli není zasazená v jámě s fólií upravené jako bazének, prostě uschla. Potřebuje mít pořád zásobu vody. Kameny tam nepatří i bez výpočtu. Škoda, kam se fórum "posunulo" v poslední době.
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023
Byla. Obyčejná voda, ale teď už je pozdě.
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023
Snad zkusit svěcenou vodu?
Švestky 2023, 26.8.2023
To já vím, respektive tuším. Nepátrám, who is who, ale nechci rozpoutávat zas nějaký flamewar. Akorát by mně nebavilo čmuchat po síti po nějakých fotkách a vydávat je za své. Na to je můj čas čím dál tím dražší.
Švestky 2023, 26.8.2023
No, asi takhle, já fotky dávat můžu, ale nechci. Ten váš švestkový obrázek je sice funkční, řekl bych, ale jinak vcelku běžný a jistě máte radost z ůrody. Už jsem tu nějaké obrázky stromků publikoval, ale letitý pohyb po elektronických sítích mě... celý příspěvek >
Švestky 2023, 26.8.2023
Musí mi stačit to, co tu spolehlivě plodí a dozraje. Domácí je sice top, ale u nás by zrála tak na Mláďátka Betlémská a to je trochu pozdě. Na rozšíření výsadeb není místo a hlavně čas ubíhá. Kdybych sehnal roub, můžu to zkusit. Diskutujícímu co furt... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 26.8.2023
PP. maká na zahradě jak... vnej a nemá čas ani data na telefonu. Zajímavý je, že "paní" Vlaďka najednou skončila. Asi si koupila Ph metr a měří výluhy. Švestky zrají tak nějak překotně, dost je červíků a monilie. Hanitu nemám, takže dál nic k... celý příspěvek >
Maliny, 25.8.2023
Spálené sluncem.
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023
Lžete vy. Nikde nepíšu, že je to MOJE fórum. Stejně tak můžete vy ty spamerovy posty přijmout s nadšením a nezabráním vám v tom. Jenže vy se, jak opět trefně popsal PzP rýpete v margináliích. Jste troll.
Houby. Přece mám možnost vyjádřit svůj názor. A nemusím hýkat nadšením nad každým spamem. Přece tím, že jsem něco řekl = napsal tomu dotyčnému nevyrvu klávesnici a myš z ruky. Ovšem to, že se mi to nelíbí, nebo to považuju za nepřínosné napíšu. Ale... celý příspěvek >
Anonym a mistr demagogie. Nikdo by ho neštípal, kdyby ty příspěvky byly k něčemu. Kdysi už tu byl a dělal to samé. pak na čaqs zmizel, ale teď to tu znovu objevil a kopíruje jak utrženej.
Příspěvek PzP je naprosto správný. Příspěvky toho spamujícího člena mají pro fórum naprosto minimální praktický užitek, možná několik podivínů si to prohlédne. Jinak to k ničemu není. Stačí o tom lehce popřemýšlet.
HECHT 962, 21.8.2023
2t motor se při použití špatného oleje nepřehřívá, ale rovnou zadře. Přehřeje se, když běží dlouhodobě na chudou směs, překvapivě. Oni v servisech mají takové své pohádky pro zákazníky, které končí vždy tím, že za poruchu může zákazník. Bohužel to... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023
Lákavá kouzelná tlačítka Ctrl+c a Ctrl+v, udělají z kohokoliv super odborníka. Aneb staří spameři se vracejí.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika