|
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023 Koza byla kvůli kúzlatúm na Velikonoce a mléko se dávalo praseti. Kozího nic nemůžu, kůzlečí sním. PP. |
 |
Poškození kanadské boruvky, 28.8.2023 Jestli není zasazená v jámě s fólií upravené jako bazének, prostě uschla. Potřebuje mít pořád zásobu vody. Kameny tam nepatří i bez výpočtu. Škoda, kam se fórum "posunulo" v poslední době. |
 |
|
 |
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023 Byla. Obyčejná voda, ale teď už je pozdě. |
 |
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023 Snad zkusit svěcenou vodu? |
 |
Švestky 2023, 26.8.2023 To já vím, respektive tuším. Nepátrám, who is who, ale nechci rozpoutávat zas nějaký flamewar. Akorát by mně nebavilo čmuchat po síti po nějakých fotkách a vydávat je za své. Na to je můj čas čím dál tím dražší. |
 |
Švestky 2023, 26.8.2023 No, asi takhle, já fotky dávat můžu, ale nechci. Ten váš švestkový obrázek je sice funkční, řekl bych, ale jinak vcelku běžný a jistě máte radost z ůrody. Už jsem tu nějaké obrázky stromků publikoval, ale letitý pohyb po elektronických sítích mě... celý příspěvek > |
 |
Švestky 2023, 26.8.2023 Musí mi stačit to, co tu spolehlivě plodí a dozraje. Domácí je sice top, ale u nás by zrála tak na Mláďátka Betlémská a to je trochu pozdě. Na rozšíření výsadeb není místo a hlavně čas ubíhá. Kdybych sehnal roub, můžu to zkusit. Diskutujícímu co furt... celý příspěvek > |
 |
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 26.8.2023 PP. maká na zahradě jak... vnej a nemá čas ani data na telefonu. Zajímavý je, že "paní" Vlaďka najednou skončila. Asi si koupila Ph metr a měří výluhy. Švestky zrají tak nějak překotně, dost je červíků a monilie. Hanitu nemám, takže dál nic k... celý příspěvek > |
 |
Maliny, 25.8.2023 Spálené sluncem. |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023 Lžete vy. Nikde nepíšu, že je to MOJE fórum. Stejně tak můžete vy ty spamerovy posty přijmout s nadšením a nezabráním vám v tom. Jenže vy se, jak opět trefně popsal PzP rýpete v margináliích. Jste troll. |
 |
|
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023 Houby. Přece mám možnost vyjádřit svůj názor. A nemusím hýkat nadšením nad každým spamem. Přece tím, že jsem něco řekl = napsal tomu dotyčnému nevyrvu klávesnici a myš z ruky. Ovšem to, že se mi to nelíbí, nebo to považuju za nepřínosné napíšu. Ale... celý příspěvek > |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023 Anonym a mistr demagogie. Nikdo by ho neštípal, kdyby ty příspěvky byly k něčemu. Kdysi už tu byl a dělal to samé. pak na čaqs zmizel, ale teď to tu znovu objevil a kopíruje jak utrženej. |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 21.8.2023 Příspěvek PzP je naprosto správný. Příspěvky toho spamujícího člena mají pro fórum naprosto minimální praktický užitek, možná několik podivínů si to prohlédne. Jinak to k ničemu není. Stačí o tom lehce popřemýšlet. |
 |
HECHT 962, 21.8.2023 2t motor se při použití špatného oleje nepřehřívá, ale rovnou zadře. Přehřeje se, když běží dlouhodobě na chudou směs, překvapivě. Oni v servisech mají takové své pohádky pro zákazníky, které končí vždy tím, že za poruchu může zákazník. Bohužel to... celý příspěvek > |
 |
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023 Lákavá kouzelná tlačítka Ctrl+c a Ctrl+v, udělají z kohokoliv super odborníka. Aneb staří spameři se vracejí. |
 |