Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Alnova 🍎, 6.9.2023
Pane korzáre, pro všechno na světě vás žádám a úpěnlivě prosím: Složte ty své internetové objevy, které za den vytvoříte (člověka napadá, jestli taky jíte, spíte a chodíte na záchod) do jednoho, případně několika balíčků a ty sem pak postujte. To jak... celý příspěvek >
Kapusta?, 5.9.2023
To kyselo je málo kyselý! Roky pěstuju ranou Předzvěst a chutná mi dostatečně kapustově. Možná pozdní těžké odrůdy mají chuť výraznější, nevím, ale já u té rané preferuju jemnost a rychlou úpravu.
Žloutnutí a schnutí paprik, 3.9.2023
U mně svilušky na paprikách ve skleníku neškodí. Letos stačil jeden postřik proti mšicím na začátku léta. Ale okurky napadají pravidelně a je pravda, že se to často zanedbá a to je konec. Když se reaguje včas, dají se rostliny zachránit. Letos už... celý příspěvek >
Réva 2022, 3.9.2023 Obsahuje fotku
Kdosi tu furt chtěl nějaké fotky, jsou zde. Úroda značná, jestli to dozraje je otázka. Somerset ano, ty ostatní by potřebovaly minimálně 14 dnů, spíš tři týdny až měsíc, ale otázka je, kdy začnou mrazíky. Za tu dobu co to pěstuji jsem vyzkoumal, že... celý příspěvek >
Je to spartan?, 3.9.2023
Tak s tím bych trochu polemizoval. Jistě záleží na poloze, ale i v pomologii je uvedeno, že se po polovině září sklízí a vydrží do ledna. U nás při sklizňové zralosti ještě není zralý pro konzum. A tu výdrž ve skladu potvrdím. MII má pravdu. PP.
Fazole z hlízy, 30.8.2023
Zasadil jsem rozmarýnu, vyrostla mi lílie.. Opravdu jste nepožila nějakou omamnou látku?
Rajčata 2023, 30.8.2023
Praskání plodů 0. Zcela bez chemické ochrany.
Rajčata 2023, 30.8.2023
Stav k dnešku: PB 0, suchá hniloba 0, zálistky minimum, úroda dobrá, rychlost zrání uspokojující.  PP.
Rejsek v domě, 30.8.2023
Nevím jak navnadit rejska, ale na běžnou myš platí nejvíc lískový oříšek, tomu neodolá žádná. Vytváříte sice lákavé obložené pasti, ale v jednoduchosti bývá ten největší účinek. PP.
Rajčata 2023, 30.8.2023
25.239: 1. Cena za mistrovství v demagogii.
Rajčata 2023, 30.8.2023
Nezlobte se, ale tato odpověď je jednak pro vás typická = nejste hodni přijmout mé znalosti". Druhak je na úrovni těch nových ryvých anonymů, jen z jiného úhlu pohledu. PP.
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023
Koza byla kvůli kúzlatúm na Velikonoce a mléko se dávalo praseti. Kozího nic nemůžu, kůzlečí sním. PP.
Poškození kanadské boruvky, 28.8.2023
Jestli není zasazená v jámě s fólií upravené jako bazének, prostě uschla. Potřebuje mít pořád zásobu vody. Kameny tam nepatří i bez výpočtu. Škoda, kam se fórum "posunulo" v poslední době.
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023
Byla. Obyčejná voda, ale teď už je pozdě.
Napadená Jabloň- spálené plody, 26.8.2023
Snad zkusit svěcenou vodu?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika