|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023 Není to dobře napsaný příspěvek. Je to jen komerční omáčka, bez významu pro praktické použití. Jeslti víte jak to použít, kdy, v jaké koncentraci, jakým způsobem, dejte vědět. |  | Mýdlo draselné: Přírodní spojenec v boji proti škůdcům na rostlinách, 24.10.2023 Hezký rozklad, ALE1. Dá se to dnes koupit v nějakém malém balení? Pamatuju, že na vojně nám to mazáci z desetikilové pixly naplácali na chodbu a tu jsme pak museli vydrhnout a vytřít. ALE2. Draselné mýdlo vzniká reakcí hydroxidu a nějaké mastné... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 24.10.2023 Je to přece vaše hodnocení, vaše rozhodnutí. Podstatné pro mně je, že je to rychlé a bez námahy. Hlodat nějakou rýhu se mi nechce. Hloubku vrtání mečíků odhaduju asi na 15 cm, něco se sesype do díry. |  | Rajčata 2023, 23.10.2023 Postřehy (u rajčat) nemám, protože na okraji záhonu jsme museli nasázet macešky a nemůžu kořeny vyrývat. Tak jsem to u země ustříhal a vytahám to zjara. Ale mám postřeh u mečíků, ty jsme sázeli vrtákem, já jsem vrtal a babička sázela. Šlo to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 22.10.2023 Rajčata už mám týden zlikvidovaná, už je přešel mráz. Zlikvidoval jsem i papriky ve skleníku. Stejně teď už je krátký den a celkově chladno, rostliny nemají výkon. Je zbytečné odsouvat si tu práci na pozdější dobu. |  | Poškozený stromek - má šanci?, 21.10.2023 Nedávno jsem viděl video pana Urbánka, který doporučuje jak takové rány léčit. Prodávám, jak jsem koupil, nezkoušel jsem. Jde o to, že se rána ováže a zatáhne něčím pružným a nepropustným. Bez jakéhokoliv zamazávání, nebo zatírání balzámem. P.... celý příspěvek > |  | Řízkování maliníku, 21.10.2023 To nemám tušení, dělám to "vod voka". V nějaké knížce to bude. |  | Řízkování maliníku, 20.10.2023 To se vám brzy rozroste tak, že sazenice nepoznáte. Běžně se jen odstraňují slabé nebo nemocné výhony. Když je to moc husté, něco se může vystříhat. |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 16.10.2023 Všechny tyhle biohouby jsou na houby. Mimoto, je to houba a funguje asi tak jako pes, který štěká nekouše. Ovšem na tahání peněz z kapes zoufalých zahrádkářů jsou houby, hlístice a roztoči zlatý důl. |  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Tak to je chyba ve zpracování řetězce. Stane se, ale když se stane, mělo by se odestát a ten parser upravit, aby tohle nepovolil. |  |
|  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Samozřejmě, že zneužívá. Nepátral jsem jak to dělá, jen jsem se zkusil přihlásit do uživatelského účtu. Jenže to nejde, nahlásil jsem to správcům, bez odezvy. Tedy není možné jakkoliv upravit svůj profil, změnit heslo a podobně. Prostě jsme tu... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Nemám široké srovnání, ale Goldkrone byly letos příjemně sladké, ztrácelo se to až teď na podzim, což je logické. Cherola - už nepěstuju, se musela nechat hodně dlouho na rostlině, jinak byla kyselá. GK, zesládne i na regálu. Ale chci sdělit, že... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Anonym 247.109 etc.: mám za to, že fóum potřebuje a ocení členy, kteří na zahradě něco dokázali, i ty, kteří nic nedokázali, nebo dokázali málo a chtěli by dokázat víc. Splétat z hovna bič a snažit se jím práskat je nepřínosné. |  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023 145.: Proč ta nedůvěra? A hlavně, jaký má smysl? Diskuse o velikosti palic nebo váze by snad měla určitý smysl, ale výška natě? MMCH, "dospělÝÝÝ" |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Já ale opravdu nevím, co tak nesmírně účinného dělám. A hlavně nepotřebuju to zkoumat, protože praskání na mé zahradě není problém. |  |
 |
|
|
|