|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 6.12.2023 MHP. Samozřejmě, že vašim "pavýzkumům" a jejich publikování nikdo (často bohužel) nezabrání. Ale vy byste si měl uvědomit, že ty mračna zemědělských škol po celém světě to srovnávací pěstování zelenin počínaje avokádem a konče zelím dávno provedly a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 5.12.2023 Kdo prošvihne Václavské časy, má ještě šanci využít Nedbalovy. A když ani ty nestačí, jistí to "jezedácké", někdy kolem vánoc. |  |
|  | Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 5.12.2023 Brambory mají draslík rády. Držel bych se doporučení z nějakých moudrých knih. Teď můžete použít draselnou sůl, chlór se do jara vyplaví. Na jaře pak ten síran. |  | Najchutnejšia odroda zemiakov - vraný typ A, 4.12.2023 Taky nám chutnají Adély, ale jaký jsou typ nevím. Jen přípodotek, vraný můžou být koně, brambory stěží. |  | Počasí, 3.12.2023 PP. se vyhrabal sqěle, protože byl v době vánice v PU na návštěvě. Měl digitální detox a shlížel vánoční koncerty vnoučat. Těch 30 cm potvrdím, ale to je brnkačka pro nás podhoraly. Ovšem po příjezdu do PE je to jiný level, do těch půl metru moc... celý příspěvek > |  | Spartan, 3.12.2023 Zapěstovat nový není od věci, máte to rádi a nový nekoupíte. Strom se mi zdá v pořádku. Spartan nemá velké plody a při větší úrodě jsou i malé. Zkuste nějak přihnojit. |  | Rejsek v domě, 25.11.2023 To říkáte vy, že nevleze do pasti, ale asi jste to těm rejskům neřekl. Chytil jsem letošní podzim dva. Aby nebyla mýlka a nebyl jsem popotahován, chytli se do pasti určené výhradně na myši. Nebyl úmysl chytit rejska. Vlezli do ní z vlastní vůle a... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 24.11.2023 S tím Cereritem souhlas, přidávám jednu granuli do květináčku při přepichování veškeré sadby. Zdá se, že to pomáhá. |  | Malé bulvy celeru, 24.11.2023 Jak jsem psal, ta velikost mi skoro vyhovuje, větší by trochu být mohl. Spíš mi vadí ten chomáč zamotaných kořenů vespod, to je podle mně důsledek předpěstování v sadbovači. Nevím, jestli by mělo význam ty kořínky před výsadbou nějak rozvolnit. Skoro... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 24.11.2023 Tak zase podobná zkušenost, od výsevů celeru jsem upustil z důvodu nutnosti příšerného piplání. Sázíme a hnojíme to tak nějak všichni stejně, takže kde je pes zakopán bude těžké zjistit. Možná odrůda, místní vlivy, poloha měsíce při výsadbě a podobné... celý příspěvek > |  |
|  | Malé bulvy celeru, 23.11.2023 Mám v podstatě stejné výsledky. Nevím jak vy, ale já kupuju sadbu u zahradníka, je z těch malých sadbovačů a dole je hustá spleť kořínků. Jen to bez úpravy nasázím do jamek. Možná to má vliv na zakořenění a růst. |  | Pomoc při pěstování CBD v interiéru, 21.11.2023 Asi jste si trochu spletl fórum. Tuhle zeleninu tu pěstuje málokdo. |  | Technika orby, 18.11.2023 232.16: Trollové se krmit nemají, ale přihodím otýpku prázdné slámy.
1. Vari vychází z malotraktoru Terra, takže vaše zdrcující kritika konstrukce by měla směřovat k původním konstruktérům, někam snad do Francie, tuším, nevím přesně. Libice nad... celý příspěvek > |  | Technika orby, 18.11.2023 Pane W., chápu Vaši snahu, ale je zbytečné v tom pokračovat. Nic dobrého to nepřinese a jedno židovské moudro zní: "nikdy nic nevysvětluj!" |  | Technika orby, 17.11.2023 232.16: Vrať se do tundry, trole. |  |
 |
|
|
|